NAKON RASPRAVE OKO BILIJARA VADI PIŠTOLJ I PUCA U PROTIVNIKA! Usnimljena UZNEMIRUJUĆA SCENA pokušaja ubistva! VIDEO
Pokušaj ubistva, Foto: Printscreen/Daily Mail Video

JEZIVO

NAKON RASPRAVE OKO BILIJARA VADI PIŠTOLJ I PUCA U PROTIVNIKA! Usnimljena UZNEMIRUJUĆA SCENA pokušaja ubistva! VIDEO

Martinez je prema navodima lokalnih medija nekako uspeo da se domogne policijske stanice, a zatim je sa prostrelnim ranama grudi i ruke prebačen u bolnicu

Objavljeno:

Kamera je zabeležila užasavajući momenat kad muškarac puca u rivala koga je navodno prethodno optužio za varanje u partiji bilijara.

Incident se dogodio u sredu oko 20 sati u jednom baru u peruanskom gradu Mirafloresu.

Na snimku se vidi kako se dvojica muškaraca svađaju pored stola za bilijar dok dve žene nedaleko od njih razgovaraju jedna sa drugom. Jedan od igrača, Benito Grafanjino, sve agresivnije razgovara sa rivalom, a jedna od devojaka prilazi da smiri situaciju. Grafanjino, međutim, iznenada vadi mali pištolj i izbliza puca u rivala, a devojke pokrivaju uši i beže.

Hesus Karozi Martinez (36) upucan je više puta, ali je uspeo da pobegne.

Martinez je prema navodima lokalnih medija nekako uspeo da se domogne policijske stanice, a zatim je sa prostrelnim ranama grudi i ruke prebačen u bolnicu. Njegovo stanje za sada nije poznato.

Vlasti su uhapsile Grafanjina, koji je inače nedavno izašao iz zatvora, a nadležno tužilaštvo pokrenulo je istragu za pokušaj ubistva.

Naoružani napadači, podsetimo, početkom godine ubili su sedam osoba u sali za bilijar u Brazilu zbog toga što su se nasmejali jer je jedan od njih izgubio partiju dva puta uzastopno.

Bonus video:

00:17

PUCNJAVA U PETROVCU NA MLAVI: Na parkingu upucan poznati advokat

(Espreso / Kurir / Dejli mejl)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.