DOŠLA JE U FRIZERSKI SALON KAKO BI IZ CRNKE PREŠLA U PLAVUŠU: Frizeri ostali u ČUDU kada su joj pogledali u GLAVU
Problem kod frizera, Foto: PrintScreen/ Instagram/ luisellensalao

nije svejedno

DOŠLA JE U FRIZERSKI SALON KAKO BI IZ CRNKE PREŠLA U PLAVUŠU: Frizeri ostali u ČUDU kada su joj pogledali u GLAVU

Snimak ne bi trebalo da gledaju osobe koje uhvati panika kada nešto krene kako ne treba kod frizera

Objavljeno:

Smatra se da žene najčešće menjaju boju kose onda kad su nezadovoljne dešavanjima u životu. Na ovu temu pokrenute su mnoge debate, ali evidentno je da boju kose menjaju i sve one dame kojima je dosadila stara boja, koje prate modne trendove ili žele da liče na neku poznatu osobu.

Frizeri svim ženama koje drastično žele da promene boju kose predlažu da to rade postepeno. Savet je da se iz crne boje pređe u najtamniju nijansu braon boje, pa tek za godinu ili dve da izvuku svetlije pramenove. Isto važi i za izlazak iz svih crvenih nijansi. Naravno, moguće je i da u roku u sat vremena iz crnke ili crvenokose pređete u platinastu plavušu, ali u tom slučaju rizikujete da prođete poput devojke sa snimka.

Tad frizeri jedino mogu da izvuku željenu boju kose pomoću blanša. Međutim, dame bi trebalo da budu svesne da će blanš koji je nanet na celu kosu u velikoj meri istu i oštetiti. To znači da ćete morati češće da se šišate i nikada više nećete imati volumen, gustinu i kvalitet koji ste imali pre blanša. U najgorem slučaju može vam se desiti da kosa počne i da vam opada. Jedan video-snimak postao je rado gledan na svim društvenim mrežama, i to kao primer onoga šta ne bi trebalo da se radi.

Problem kod frizera
Problem kod frizerafoto: PrintScreen/ Instagram/ luisellensalao

Video počinje slikom devojke tamnijeg tena koja je očigledno želela da iz crnke pređe u plavušu, i to u rekordnom roku. Neko čak i snima ovu transformaciju, nadajući se da će biti veoma uspešna. Ali, posle blanša koji je stavljen na kosu ove žene, za nju više ništa neće biti isto...

Tri frizera okupljena su oko dame kojoj je blanš izvukao svetlu boju kose. Međutim, jedan frizer diskretno pokazuje svom kolegi kako je blanš totalno spalio kosu ove devojke, te je ona krenula da joj opada u pramenovima. Frizer kome je to saopšteno uzima pramen kose ove žene, koji mu, na nesreću, ostaje u rukama. Umesto da odmah krenu da nesrećnoj devojci ispiraju blanš kako bi joj bar koliko-toliko spasili kosu, ovo troje zaposlenih u frizerskom salonu izgleda kao da vodi neku polemiku.Tek posle delimičnog skandala premeštaju devojku na deo za pranje kose, dok tek po pranju sve troje uočavaju da je mušteriji cela kosa opala! Jedan od frizera je maltene na ivici plača i u vidnoj panici, ne znajući kako da reaguje. Međutim, drugi frizer mu daje znak da baci otpalu kosu u kantu. Ovaj muškarac vidno zapanjen drži otpalu kosu u ruci, a onda je krišom baca u kantu, kao da devojka koja je ostala bez kose neće shvatiti o čemu se radi kad se pogleda u ogledalo. Žena koja je sedela očigledno nije znala šta joj “o glavi” rade frizeri, tako da nikakvu reakciju nije pokazivala i najverovatnije se nadala da će iz salona izaći kao zanosna plavuša.

Snimak je samo na Instagramu dobio više od milion sviđanja, dok su se komentri neverice ređali.

- Oni pričaju dok toj ženi bukvalno gori kosa!

- Ali zašto nisu odmah krenuli da joj spriraju taj užas?

- Ja sam frizerka, iz iskustva mogu da kažem da je taj blanš bio prejak za nju.

- Ali lik koji baca kosu u kantu, kao da je žvakaća guma...

- Svi šapuću, kao da žena neće videti da je bez kose kada se pogleda u ogledalo.

- Moja najgora noćna mora.

- Nikada nije najbolje rešenje drastično menjati boju kose.

- Pa nisu ni frizeri mađioničari.

- Meni je najsmešnija žena koja uopšte ne paniči dok joj opada sva kosa!

Bonus video:

01:30

CECIN FRIZER STEVAN ULAZI U RIJALITI BAR?! Nekadašnji pobednik Parova otkrio koje uslove očekuje od PRODUKCIJE

(Espreso/ Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.