"GINEKOLOG ĆE UZETI...": Ova FATALNA DEVOJKA kreće da prodaje nešto jako BIZARNO, a čim su je pitali za PARE...
Kejtlin Siragusa, Foto: Printscreen/Instagram/amouranthoffical

bizarno

"GINEKOLOG ĆE UZETI...": Ova FATALNA DEVOJKA kreće da prodaje nešto jako BIZARNO, a čim su je pitali za PARE...

Poznata zvezda na internetu Kejtlin Siragusa obogatiće svojim vaginalnim brisom ukus jednog piva

Objavljeno:

Kejtlin ‘Amourant’ Siragusa, internet zvezda koju samo na Twitchu prati oko 6,5 miliona ljudi, otkrila je da je dogovorila novu bizarnu poslovnu saradnju te pojasnila da će poljska pivovara ‘The Order Of Yoni’ uskoro početi da koristi njen vaginalni bris kao sastojak za pravljenje posebnog novog okusa, piše Net.hr.

Kada će se na tržištu pojaviti prve litre, zasad nije poznato, a Amourant je tokom razgovora za portal Dextero nije rekla za koliki će iznos obogatiti svoj ionako prilično sadržajan račun.

Ako vas to eventualno zanima, pojasnimo da će proces uključivati izolaciju bakterija mlečne kiseline, a nakon čega će uslediti sigurnosni postupak kako bi se osiguralo da se koriste samo potpuno zdrave bakterije poznate kao laktobacili.

“Ginekolog će uzeti vaginalni bris, a zatim će ga proslediti u laboratoriju. Tamo će bakterije biti izolovane, analizirane i umnožavane. Bakterije će se na kraju procesa koristiti za proizvodnju čiste mlečne kiseline koja će ide u Yoni pivo”, rečeno je na web stranici poljske pivovare.

"Ljudi će sigurno kupovati to pivo. Ne znam hoće li ga zaista piti, ali verovatno će biti i onih koji hoće", kazala je atraktivna Amourant, koja je u prošlosti svojim obožavateljima već prodavala tegle s njenim prdežom i vodu iz kade u kojoj se kupala.

Bonus video:

00:32

Pije pivo iz cipele

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.