NEVIN ROBIJAO 16 GODINA, IZAŠAO NA SLOBODU, A ONDA... Zbog SUDBINE ovog čoveka ćete ZAPLAKATI, užas!
Foto: Zorana Jevtić

STRAVA I UŽAS

NEVIN ROBIJAO 16 GODINA, IZAŠAO NA SLOBODU, A ONDA... Zbog SUDBINE ovog čoveka ćete ZAPLAKATI, užas!

Pre tri i po godine je oslovođen za optužbu za oružanu pljačku u kojoj nije učestvovao

Objavljeno:

Muškarca koji je nevin odležao više od 16 godina zatvora ubio je zamenik lokalnog šerifa nakon što ga je zaustavio u saobraćaju u Džordžiji dok je išao u posetu majci, saopštile su lokalne vlasti.

Leonard Kjur (53) je pre tri i po godine oslobođen optužbi za oružanu pljačku u kojoj nije učestvovao, a bio je osuđen na doživotnu kaznu zatvora. U ponedeljak ujutru zaustavljen je zbog prebrze vožnje u okrugu Kamden, navodi se u saopštenju. On je navodno vozio 130 km/h u zoni u kojoj je ograničenje bilo 110, izvestio je New York Times pozivajući se na šerifovog zvaničnika.

Nisu objavljeni snimci policijske kamere

Kjur je izašao iz svog automobila na zahtev policije i isprva je sarađivao, ali je navodno postao nasilan nakon što mu je rečeno da će biti uhapšen, navodi policija. Policajac je upotrebio elektrošoker i palicu u pokušaju da ga svlada kad ga je muškarac napao, navodi agencija.

Nakon što je Kjur odbio da posluša policajca i nastavio s opiranjen, policajac je izvukao pištolj i zapucao. Hitna pomoć je pozvana na lice mesta, ali je Kjur umro kasnije u bolnici. Još nije poznato postoji li snimak incidenta s kamere na telu policajca i hoće li biti objavljen.

Kjura je u slučaju oslobađanja iz zatvora zastupao Projekat nevinosti s Floride.

"Shrvani smo vešću da je naš klijent jutros tragično ubijen", navodi se u saopštenju i dodaje da je imao posao, da je u procesu kupovine kuće i da je sanjao o tome da upiše školu za muzičku produkciju.

Primio veliku odštetu

U avgustu ove godine Kjur, koji je živeo u predgrađu Atlante, dobio je 817.000 dolara odštete za osudu i zatvorsku kaznu, koju je guverner Floride Ron DeSantis potpisao.

Bonus video:

05:02

OVIM ĆE UČINITI BEZBEDNOST TAKO KRHKOM DA ĆE SVAKI ČOVEK NA SVETU BITI UGROŽEN!

(Espreso/ Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.