UŽAS KOD TRSTA: Pronađeno UNAKAŽENO telo muškarca OBEŠENO NASRED PUTA! (VIDEO)
Foto: Profimedia

HOROR

UŽAS KOD TRSTA: Pronađeno UNAKAŽENO telo muškarca OBEŠENO NASRED PUTA! (VIDEO)

Telo su uklonili vatrogasci uz pomoć merdevina

Objavljeno: 18:13h

Unakaženo telo nepoznatog muškarca pronađeno je obešeno preko ograde na deonici auto-puta kod Trsta!

Muškarac je pronađen u nedelju ujutru vezan i sa povezom na očima. Ima nekoliko rana na telu i vidljive znakove mučenja. Italijanski mediji prenose da je telo pronađeno obešeno preko zaštitne ograde sa spoljne strane puta. Telo su slučajno otkrili radnici na održavanju.

Žrtva ima između 40 i 50 godina. Na lobanji su navodno vidljive kružne opekotine. Muškarcu je vrat kanapom bio vezan za zaštitnu ogradu, a noge vezane samolepljivom trakom. Na sebi je imao crnu majicu i pantalone kaki boje. Konopac je navodno bio učvršćen kopčama za zaštitnu ogradu. U blizini je pronađena i traka koja je verovatno korišćena za vezivanje nogu.

Stanje tela sugeriše da se tamo nalazilo najmanje nekoliko dana. Žrtva nije tamne rase iako nije isključeno da je tamne puti. Još se ne zna je li reč o italijanskom ili stranom državljaninu.

Mesto zločina i način na koji je telo obešeno, kako pišu italijanski mediji, navodi na zaključak da je u pitanju jasna poruka koju su ubica ili ubice poslale nekome drugom.

Telo su uklonili vatrogasci uz pomoć merdevina.

Stigao je i tim civilne zaštite koji je postavio poljski šator kako bi telo moglo da bude pregledano. Istraga je počela pregledom snimaka kamera postavljenih duž auto-puta kojim se za nekoliko minuta stiže preko granice u Sloveniju.

Bonus video:

00:26

Pogledajte kako su pali osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu!

(Espreso / Il picollo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.