TRI RASPADNUTA LEŠA BEBA PRONAĐENA U PODRUMU U POLJSKOJ: Uhapšeni OTAC i ĆERKA, a iza HORORA se krije OVO
Kuća, ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

horor

TRI RASPADNUTA LEŠA BEBA PRONAĐENA U PODRUMU U POLJSKOJ: Uhapšeni OTAC i ĆERKA, a iza HORORA se krije OVO

Slučaj incesta i potencijalnog čedomorstva zaprepastio je Poljsku. Uhapšeni otac i ćerka

Objavljeno:

Ocu i ćerki iz Poljske preti doživotni zatvor zbog ubistva i incesta nakon što su tela troje novorođenčadi pronađena kako trunu u podrumu njihove kuće.

Piotr Gierasik (54) i Paulina Gierasik (20) uhapšeni su nakon što su ostaci beba otkriveni u plitkim grobovima i zamotani u plastične kese na imanju u selu Černiki u severnoj Poljskoj, piše Daily Mail. Prve dve bebe pronađene su u petak, no dalja istraga otkrila je i treće telo u "odmakloj fazi raspadanja" u subotu.

Nadležni iz Okružnog tužiteljstva u Gdanjsku rekao je: "Žena je optužena u dve tačke za ubistvo i optužbu za incestuoznu vezu s ocem. Muškarac je optužen za tri tačke ubistva, incest sa svojom 20-godišnjom kćeri i optužbu za incestuozne odnose s drugom kćeri."

Policija
Policijafoto: Profimedia

Prema tužiteljima, dvoje ubijene dece potiče iz negove veze s 20-godišnjakinjom za koju kažu da je bila u sporazumnoj vezi s ocem. Treće dete bilo je iz veze koju je imao s drugom kćeri nakon što ju je silovao. Tužitelji su dodali da ga sumnjiče za ubistvo treće bebe.

Kako je došlo do otkrića?

Do otkrića je došlo nakon što je policija dobila dojavu socijalne službe. Doselivši se u selo pre otprilike 15 godina, Piotr je nakon smrti supruge ostao da odgaja svoju decu.

Jedan meštanin rekao je za novine Super Express: "Otac je ostao sam s decom. Puno ih je, deset-dvanaest, najstariji su već otišli. Vodio je decu u šetnju ili u šumu u branje pečuraka. Ko bi rekao da takve gadosti postoje u njihovom domu."

Policija
Policijafoto: Profimedia

Ali kolege u poslastičarnici u kojoj je Paulina radila u susednom selu posumnjali su da je trudna nakon što je počela nositi široku odeću. Zatim je uzela tri nedelje odsustva s posla, ali se vratila nedelju dana kasnije.

Jedna radnica iz trgovine rekla je: "Svi smo pretpostavljali da je trudna, mislim da je oko sebe vezala pojaseve poput steznika. Kada se ranije vratila s odmora, promena je bila vidljiva. Bila je puno mršavija, slabija i stalno umorna. Kad smo je pitali za dete, odglumila je iznenađenje."

Jedan od Paulininih radnih kolega navodno je alarmirao socijalnu službu nakon što je video uznemirujuću SMS poruku koju je 20-godišnjakinja poslala svom ocu.

Tužitelji sada čekaju obdukciju kako bi utvrdili kako su bebe umrle. U međuvremenu, policija nastavlja pretraživati imanje kako bi videla ima li još tela skrivenih u kući.

Bonus video:

00:30

ADVOKAT EMILIJA PETROVIĆ: Pedofilija i incest su dva odvojena krivična dela

(Espreso/ Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.