OTKRIVENO KO JE UBIO MALENU MARIJU: Pronađena ispod kreveta, pre smrti ocu poslala JEZIVU PORUKU
Ubijena Marija Gonzales, Foto: Printscreen/Twitter/@KHOU

istraga

OTKRIVENO KO JE UBIO MALENU MARIJU: Pronađena ispod kreveta, pre smrti ocu poslala JEZIVU PORUKU

Huan Karlos Rodrigez (18) nestao je na nedelju dana nakon šokantnog zločina 12. avgusta

Objavljeno:

Imigrant iz Gvatemale uhapšen je i optužen za silovanje i ubistvo 11-godišnje Marije Gonzales, koju je otac pronašao zadavljenu ispod kreveta u Teksasu.

Huan Karlos Rodrigez (18) nestao je na nedelju dana nakon šokantnog zločina 12. avgusta. Policija je uspela da ga uhapsi u Luizijani u subotu i on je priznao zločin.

Prema pisanju New York Post-a, Rodrigez je u januaru prešao granicu između Meksika i SAD, predao se vlastima, pa je pušten. U proteklih nekoliko meseci živeo je u istom stambenom kompleksu kao Marija i njen otac izvan Hjustona.

"Neko kuca na vrata"

Marijin otac Karmelo Gonzales je 12. avgusta pozvao policiju i rekao da njegova ćerka ne diše. Proglašena je mrtvom na licu mesta.

Policija je rekla da je Marija bila sama kod kuće nakon što je njen otac otišao na posao u 9:45 sati. U poslednjoj poruci koju je poslala ocu pisalo je da joj "neko kuca na vrata".

Karmelo je rekao ćerki da ne otvara vrata i ona je odgovorila da neće. Nakon toga više se nije čuo sa ćerkom. Zamolio je brata i snajku, koji žive u istom kompleksu, da je provere, preneo je AP. Pronašli su ulazna vrata otključana i stvari na mestu, ali Mariju nisu našli, preneo je AP. Kada je

Karmelo došao sa posla, pronašao je ćerkino telo ispod njenog kreveta u kesi za smeće, smeštenoj u korpi za veš.

Obdukcija je pokazala da je Marija zadavljena nakon što je silovana.

Jedan od ključnih dokaza koji su doveli do njegovog hapšenja jeste ključ od njegovog stana koji je ispao u kući žrtve tokom šokantnog napada. Kao i sve stanovnike zgrade, i njega je policija ispitala u prvim satima nakon zločina. Nakon toga je cimeru rekao da mora da ode u drugi grad zbog posla i nestao je.

"Zahvalni smo što više neće povrediti nijedno dete. Tražimo od vlasti da pravda bude zadovoljena", saopštila je porodica žrtve nakon hapšenja.

Vlasti su od početka verovale da je devojčica poznavala napadača, jer nije bilo znakova provale. Uhapšeni je navodno znao i očev raspored, jer se pojavio na vratima stana pola sata nakon što je otac izašao iz kuće i bio na putu ka poslu.

Gonzales i njegova ćerka Marija došli su u SAD pre četiri godine i živeli su sami u stanu, dok se veruje da je majka devojčice u Gvatemali.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.