Sankt Peterburg: Snažna eksplozija zbog građevinskih radova, nema povređenih! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Мегаполис

istraga u toku

Sankt Peterburg: Snažna eksplozija zbog građevinskih radova, nema povređenih! (FOTO) (VIDEO)

Jedna stambena zgrada u Sankt Peterburgu evakuisana je jutros i u njoj je pronađena eksplozivna naprava koja je potom detonirana
Objavljeno: 15:17h

Jaka eksplozija odjeknula je u stambenoj zgradi u Sankt Peterburgu nedaleko od zgrade u kojoj je jutros nađena i detonirana eksplozivna naprava, javlja Rojters.

Prema navodima Ria Novosti, u eksploziji nema povređenih.

- To su bili građevinski radovi. Ništa ozbiljno. Niko nije povređen - izjavio je Konstantin Serov, zvaničnik administracije za ovu oblast.

Jedna stambena zgrada u Sankt Peterburgu evakuisana je jutros i u njoj je pronađena eksplozivna naprava koja je potom detonirana.

PANIKA U SANKT PETERBURGU! Eksploziv u zgradi, STANARI HITNO EVAKUISANI! Ruske bezbednosne službe utvrdile su sličnost sa eksplozivnom napravom pronađenom u stambenoj zgradi na periferiji Sankt Peteburga i neeksplodiranom bombom pronađenom u metrou u ponedeljak.

Tokom dana izvršene su racije i potraga za pomagačima bombaša koji je u ponedeljak ubio 14 osoba u metrou u tom gradu. Kako navode istražitelji, racije su bile usmerene na potragu za građanima centralnoazijskih republika, koji su bili u kontaktu sa Akbarjonom Džalilovim (22).

(Espreso.co.rs / RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.