VERA (38) TRAGIČNO STRADALA U GRČKOJ! Majka troje dece ŽIVA IZGORELA u svom automobilu, nije joj bilo SPASA (VIDEO)
Vatrogasac, Foto: Aleksandra Čolić

horor

VERA (38) TRAGIČNO STRADALA U GRČKOJ! Majka troje dece ŽIVA IZGORELA u svom automobilu, nije joj bilo SPASA (VIDEO)

Nesreća se dogodila oko 19 časova, u trenutku kada je Vera vozila ka bolnici

Objavljeno:

Vera (38) iz Katerinija, tragično je stradala u svom automobilu na kojem je u subotu izbio požar, a obdukcija je pokazala da je nesrećna žena živa izgorela u vozilu.

Veri, koja je majka troje dece, zapalio se automobil tokom vožnje, a ona je od štetnih gasova brzo izgubila svest. Nažalost, dok su vatrogasci stigli, vatra je već zahvatila njeno telo, tako da su spasioci po dolasku na lice mesta iz vozila mogli samo da izvuku njene ostatke, pišu grčki mediji.

Nesreća se dogodila oko 19 časova, u trenutku kada je Vera vozila ka bolnici. Veruje se da je požar izbio u motoru, i da je dim počeo da ulazi u kabinu još dok Vera nije ni primetila da vozilo gori. Nakon toga je plamen buknuo munjevitom brzinom, a veruje se da je Vera tad već uveliko bila bez svesti.

Prolaznici su pokušavali da ugase požar protivpožarnim apartima iz svojih vozila, ali nisu uspeli da obuzdaju vatru. Požar je lokalizovan tek po dolasku vatrogasaca.

"Mog deteta više nema. Nije bilo nikakvih problema sa automobilom, niko ne zna kako se ovo dogodilo", rekao je otac tragično stradale Vere.

Otac je rekao da je Vera kobne večeri krenula na posao.

"Otišao sam na lice mesta čim sam čuo. Video sam njeno telo...", neutešan je otac, koji kaže da čeka sve rezultate istrage, kako bi saznao kako je njegova voljena ćerka stradala.

Bonus video:

03:50

TURISTI SU EVAKUISANI TRAJEKTOM, NA MORU SU ČEKALI DA POŽAR PROĐE! Vlaho otkrio šta učiniti ako se nađete u području požara

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.