OTAC JE ODVEO ĆERKU U AKVA PARK, A ONDA IM SE DESIO HOROR ŽIVOTA: Majka sve gledala sa zemlje, mogla samo da vrišti
Akva park/Ilustracija, Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/AQUAPARKPETROLAND

JEZIVO!

OTAC JE ODVEO ĆERKU U AKVA PARK, A ONDA IM SE DESIO HOROR ŽIVOTA: Majka sve gledala sa zemlje, mogla samo da vrišti

"Wonderland" je nedavno ponovo otvoren nakon radova

Objavljeno:

Otac (35) je poginuo, a njegova ćerka (3) je teško povređena u šokantnom incidentu koji se dogodio juče u akva parku u Francuskoj, kada je njihov splav na naduvavanje odleteo u vazduh usred naleta jakog vetra koji ga je odbacio oko 50 metara.

Tragedija se odigrala u akva parku "Wonderland" u San-Maksiman-La-Sante-Bum, u južnom francuskom regionu Var, kada su se otac i njegova ćerka vozili splavom dugim 15 metara na jednom od najvećih delova tog akva parka.

"Wonderland" je nedavno ponovo otvoren nakon radova, ali je oblast bila izložena vremenskim upozorenjima zbog snažnih vetrova, a jedan nalet je podigao splav iz vode i bacio ga preko parka.

Žrtve su sletele oko 50 metara i doživele zastoj srca.

Službe hitne pomoći uspele su da reanimiraju oca i ćerku i prebace ih u bolnicu u Marseju gde su smešteni na intenzivnu negu.

Nažalost, otac je u nedelju uveče preminuo od zadobijenih povreda, a njegova ćerka je i dalje u kritičnom stanju.

Nakon incidenta, gradonačelnik Alan Dekanis je na društvenim mrežama saopštio da osuđuje nedostatak bezbednosti u parku i odaje počast preminulom.

"U nedelju popodne, kada sam saznao da se dogodila nesreća u parku 'Wonderland' u San Maksimanu, odmah sam izašao na lice mesta", naveo je on.

"Konstrukciju na naduvavanje u kojoj su se nalazili podigao je, a zatim odneo nalet vetra i nasilno izbačen 50 metara dalje.

"Vatrogasci i drugi spasioci su vrlo brzo stigli na lice mesta, ali je situacija već bila kritična kada su dve žrtve helikopterom prebačene u bolnice u Marseju. Međutim, nadao sam se pozitivnom ishodu i sa velikom tugom sam kasno uveče saznao da tata nije preživeo."

"Kako je akva park koji je trebalo da donese radost i sreću deci mogao da se pretvori u napravu smrti? Večeras želim da izrazim najiskrenije saučešće majci koja je bila prisutna na licu mesta, koja je pokazala izuzetnu hrabrost, i svim članovima porodice. Sve moje misli su s njima večeras".

Dekanis je dodao da su tužioci otvorili istragu o incidentu.

Bonus video

01:24

SAMOHRANI OTAC BORI SE ZA IZLEČENJE NAJMLAĐE ĆERKE: Rođena SLEPA, a zahvaljujući dobrim ljudima desilo se ČUDO (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.