MEDVEDEV SE OGLASIO O INCIDENTU NA KRIMSKOM MOSTU: Zbog njegove izjave se TRESE CELA PLANETA, ovo je BRUTALNO
Dmitrij Medvedev, Foto: Profimedia

UDrio jako

MEDVEDEV SE OGLASIO O INCIDENTU NA KRIMSKOM MOSTU: Zbog njegove izjave se TRESE CELA PLANETA, ovo je BRUTALNO

Dve osobe su poginule, a jedno dete je povređeno u jutrošnjem napadu na Krimski most, za koji je Rusija optužila Ukrajinu

Objavljeno:

Zamenik predsednika Saveta za bezbednost Ruske Federacije Dmitrij Medvedev izjavio je danas da iskustvo, kako domaće, tako i svetsko, pokazuje da je "nemoguće boriti se protiv terorista međunarodnim sankcijama, zastrašivanjem i da oni razumeju samo jezik sile".

„Zato je potrebno dići u vazduh kuće terorista i kuće njihovih rođaka, tražiti i eliminisati njihove saučesnike, napuštajući besmislenu ideju suđenja protiv njih. Ali najvažnije je uništiti najviše rukovodstvo terorističkih formacija, u kakvim god pukotinama se kriju ti insekti. Teško je, ali je izvodljivo“, naveo je Medvedev na Telegramu, prenose RIA Novosti.

Dmitrij Medvedev
Dmitrij Medvedevfoto: EPA-EFE/YULIA ZYRYANOVA / SPUTNIK POOL

Ukrajinska vojno-obaveštajna služba saopštila je danas da će zbog štete na krimskom mostu Rusi imati problema sa logistikom.

Portparol ukrajinske vojno-obaveštajne službe (GUR) Andrij Jusov izjavio je da je taj most "suvišna građevina" i da ta služba neće komentarisati jutrošnji incident na Krimskom mostu u kome su poginule dve osobe i povređeno dete.

Krimski most
Krimski mostfoto: Profimedia

Saobraćaj je obustavljen na glavnom mostu koji povezuje Krim i rusku oblast Krasnodar nakon incidenta, saopštili su jutros ruski zvaničnici.

Dve osobe su poginule, a jedno dete je povređeno u jutrošnjem napadu na Krimski most, za koji je Rusija optužila Ukrajinu.

Bonus video:

05:32

AMERIKA SE SPREMALA ZA RAT U UKRAJINI, POVEĆAVALI SU BUDŽET OD 2013. GODINE! Bušatlija: Rusija ima samo 10% vojnog budžeta SAD

(Espreso/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.