ZBOG OVE FOTOGRAFIJE JE MOMENTALNO OSTAVILA DEČKA: Raskinula ISTE SEKUNDE, 1 DETALJ ga je ODAO (VIDEO)
Devojka sa TikToka, Foto: PrintScreen/ TikTok/ akkayyyaa

proučavala je snimak

ZBOG OVE FOTOGRAFIJE JE MOMENTALNO OSTAVILA DEČKA: Raskinula ISTE SEKUNDE, 1 DETALJ ga je ODAO (VIDEO)

Devojka se dala u istraživanje da bi dokazala sebi da je dečko vara

Objavljeno:

Korisnica TikToka nadimka "akkayyyaa" objavila je početkom jula priču kako je posve slučajno saznala da je dečko vara.

A ispada da joj je tu tužnu istinu odala fotografija koju je on objavio na Instagramu, prizor s utakmice između Los Anđeles Dodžersa i Filadelfija Filisa, kojoj je prisustvovao tokom navodnog poslovnog puta.

Budući da je gotovo u isto vreme i njegova bivša objavila fotografiju s nekog bejzbolskog stadiona, "akkayyyaa" se dala u istraživanje i primetila muškarca s belim šeširom, detalj na temelju kojeg je zaključila da su joj se ljubavnici sastali iza leđa.

@akkayyyaa you cannot tell me that isnt the same place and day #cheater ♬ original sound - AK!

Premda se "krivolovac" trudio da opovrgne njenu teoriju, "akkayyaa" je u kasnijem snimku potvrdila da je sa njim svejedno prekinula.

"Kada sam mu pokazala obe fotografije, prvo je pokušao da me uveri da je njegova bivša mogla da se fotografiše na bilo kojem stadionu jer svi manje-više izgledaju isto.

Međutim, kada sam mu ukazala na to da na zapisima postoji nekoliko identičnih detalja, poput gospodina sa šeširom, popustio je te priznao da je u pitanju isto igralište. Ipak, nastavio je insistirati na tome da se on i bivša nisu našli na istom mestu i u isto vreme, da se uopše nisu sreli", prepričala je, a preno Net.hr.

Bonus video:

02:28

KOJA JE TAJNA ZA DUGOVEČAN BRAK? Verovali ili ne, jedna od bitnijih stavki je da naučimo DA SE SVAĐAMO S PARTNEROM! (VIDEO)

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.