Vukodlak je najveći serijski ubica u istoriji Rusije? Optužen je za još 60 ubistava! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Телекомпания АКТИС

STRAVIČNA UBISTVA

Vukodlak je najveći serijski ubica u istoriji Rusije? Optužen je za još 60 ubistava! (VIDEO)

Tela su izvalčena iz jezera, močvara i šuma, korišćena je teška mašinerija, a učestvovali su i ronioci, često sa uputstvima Popkova
Objavljeno: 13:54h

Bivši ruski policajac Mikhail Popkov, koji je već na odsluženju doživotne zatvorske kazne zbog ubistva 22 žene, optužen je za dodatnih 60 ubistava.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ukoliko se ove optužbe dokažu, Popkov će postati najgori serisjki ubica u istoriji Rusije.

SPECIJALCI SU GA OPKOLILI I BACILI NA BETON: Snimak hapšenja ubice koji je ZGROZIO HRVATSKU! (VIDEO)

- Otkrili smo prave motive za njegovo ponašanje, kao i kolnosti pod kojima je postao serijski ubica, koji je više od dve denecije ubijao u ovom regionu - navedeno je u izveštaju Istraživačkog komiteta iz Irkutska.

Smrt žena, u periodu od 1992 - 2007, uzrasta od 16 do 40 godina, različitog socijalnog statusa, otkrivene su na osnovu psihološke komunikacije sa ubicom koji je priznao krivicu.

Istraživači ovih ubistva, rekli su da je intervjuisano više od 900 svedoka, urađeno je 200 forenzičkih eksperimenata i ekshumirano 20 tela, uključujući neka koja su bila zakopana decenijama.

Tela su izvalčena iz jezera, močvara i šuma, korišćena je teška mašinerija, a učestvovali su i ronioci, često sa uputstvima Popkova.

Iako su dela koja je počionio davala razloga da se sumnja u njegov zdrav razum, proširena testiranja psihijatara iz Moskve, pokazala su da Popkov ne pati od bilo kog trajnog ili privremenog psihičkog oboljenja. On je svakog trenutka bio potpuno svestan svojih dela, njihove prirode i drštvene štete.

Forenzički seksolog je zaključio da Popkov pati od ubilačke manije sa sadističkim tendencijama, navedeno je u izveštaju.

(Espreso.co.rs / RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.