STRAVIČAN POZIV OTKRIVA ŠTA SE DEŠAVALO DOK JE OTAC UBIJAO SINOVE: Jedan dečak pokušao da POBEGNE, ali.. (VIDEO)
Otac i sinovi koje je ubio, Foto: Printscreen/Facebook/Kitty Kimberly

monstruozan slučaj

STRAVIČAN POZIV OTKRIVA ŠTA SE DEŠAVALO DOK JE OTAC UBIJAO SINOVE: Jedan dečak pokušao da POBEGNE, ali.. (VIDEO)

Na jezivom snimku sa policijske kamere vidi se kako otac mirno sedi na stepeništu pored puške nekoliko trenutaka nakon što je ubio sinove

Objavljeno:

Novoobjavljeni poziv 911 otkriva haos tokom smrtonosnog pokolja u Ohaju, gde je otac pogubio tri sina i povredio svoju ženu.

U jednom od poziva, uznemirena komšinica govori dipečeru da je videla devojčicu sa plavom kosom kako trči ulicom i viče da njen otac ubija sve u kući.

U drugom pozivu, majka (34) dečaka, koja je ranjena u ruku, govori dispečeru da su "njene bebe upucane", prenosi Daily mail.

Užasna scena dogodila se prošlog četvrtka kada je Čed Doerman (32) upucao svoja tri sina (7, 4 i 3). Jedan od dečaka je pokušao da pobegne na obližnje polje, ali je otac jurio svog sina i vratio ga nazad u kuću, pre nego što ga je ubio, rekli su tužioci.

Tokom pokolja, devojčica (14) je pobegla iz kuće da pronađe pomoć. Komšinica koja je pozvala 911 rekla je da je htela da je poveze, ali da je devojčica odbila rekavši da ne može da ostavi svoju porodicu i nastavila da trči ka vatrogasnoj stanici.

Doerman, za kojeg se sumnja da je planirao ubistva najmanje tri meseca, uhapšen je i optužen za ubistvo. Određena mu je kaucija u iznosu od 20 miliona dolara.

Tužilac Dejvid Gast rekao je da su ubistva najgori zločin koji je ikad video i da je otac priznao da ga je planirao nekoliko meseci.

Policija je tri dečaka pronašla ispred kuće sa ranama od oružja i pokušala da ih spasi, ali su preminuli na licu mesta.

Na jezivom snimku sa policijske kamere vidi se kako otac mirno sedi na stepeništu pored puške nekoliko trenutaka nakon što je ubio sinove.

Majka dečaka bila je ispred kuće i ranjena je u ruku dok je pokušavala da zaštiti sinove od oca.

Prebačena je u bolnicu i nije u životnoj opasnosti.

Doerman je navodno kasnije priznao da je postrojio svoja tri maloletna sina i pucao u njih, dok je njegova preplašena ćerka trčala, vičući da njen otac "ubija sve", rekli su tužioci u petak.

Policija nije objavila motiv užasnih ubistava.

Doerman će se pojaviti u sudu na preliminarnom saslušanju 26. juna. Tužilac okruga Klermont Mark Tekulve nije rekao da li će njegova kancelarija tražiti smrtnu kaznu.

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.