IZAŠLI SU NA BINU I ZAPEVALI, A ONDA SVI POČELI NEKONTROLISANO DA SE TRESU: U publici nastao totalni muk
Pevača udara struja na bini, Foto: printscreen TikTok/neozavali

SVAŠTA BAŠ

IZAŠLI SU NA BINU I ZAPEVALI, A ONDA SVI POČELI NEKONTROLISANO DA SE TRESU: U publici nastao totalni muk

Hitna pomoć ga je odmah prevezla u bolnicu, a ispostavilo se da je imao sreće jer je prošao bez ozbiljnijih povreda

Objavljeno:

Peruanska muzička grupa „Kumbia“ nedavno je doživela veoma neprijatno iznenađenje na bini, kada ih je prodrmala struja tokom nastupa.

Najgore je prošao jedan od pevača Hulio Alijaga jer je držao mikrofon, a incident se desio na muzičkom festivalu „El internasional taz i la dulse ilusion“ u gradu Arekipa.

Dok su nastupali na bini bez krova počela je provala oblaka, a cela konstrukcija je za kratko vreme bila potpuno mokra, uključujući i električne instalacije.

Oni nisu hteli da prekinu nastup, sve dok Hulio nije doživeo strujni udar pred publikom, što su prema njegovim rečima bile najduže sekunde u njegovom životu.

Kako prenosi kolumbijski portal Kalle Blu Radio, on je rekao da nije mogao da ispusti mikrofon, aiko je znao da to mora da uradi kako bi preživeo.

Potresni snimak je objavljen na društvenim mrežama, a na samom kraju se vidi kako Hulio pada sa bine, dok drugi pevač uspeva da brzo baci mikrofon.

Hitna pomoć ga je odmah prevezla u bolnicu, a ispostavilo se da je imao sreće jer je prošao bez ozbiljnijih povreda.

Nakon oporavka, Hulio je za lokalne medije kazao da je došlo do greške ekipe koja je pripremala binu i da ta lokacija nije bila pogodna imajući u vidu da svakog trena može da pljusne kiša.

(Espreso/La Kalle Blu Radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.