RADNK SE*SI ŠOPA OTKRIO STVARI KOJE NIKAKO NISTE ŽELELI DA ZNATE: "Pokušali su da mi ponude..." - ZGROZIĆE VAS
Penton Dov, Foto: Printscreen/TikTok/paytopotayto

PREVIŠE SE OPUSTE

RADNK SE*SI ŠOPA OTKRIO STVARI KOJE NIKAKO NISTE ŽELELI DA ZNATE: "Pokušali su da mi ponude..." - ZGROZIĆE VAS

Sigurno biste rekli da je nemoguće da neko odluči da zaprosi devojku u se*si šopu, ali Pejton kaže da se i to dešava

Objavljeno: 20:20h

Posao u se*si šopu zahteva svakodnevno razgovaranje sa potencijalnim kupcima o karakteristikama igračaka za odrasle, što bi mnogima predstavljalo pravu noćnu moru. Ipak, Pejton Dov radio je sedam godina i susreo se sa bezbroj situacija u kojima nije znao kako da reaguje. Kako kaže, neki kupci se previše opuste, a ovo su scene koje nikada neće zaboraviti:

Prosidba

Sigurno biste rekli da je nemoguće da neko odluči da zaprosi devojku u se*si šopu, ali Pejton kaže da se i to dešava. "Tip je došao u radnju, kupio najskuplji vibrator koji smo imali, a onda je zaprosio svoju devojku", ispričao je Pejton na svom TikTok profilu i dodao da je devojka pristala.

Kupci se opuste

Prema njegovim rečima, postoje kupci koji zaboravljaju da se*si šop nije njihov dom. "Jednom je žena došla da kupi čep za zadnjicu i bio sam siguran da će to biti kraj naše komunikacije. Okrenula se prema svom dečku i izvadila čep koji je imala i nonšalantno ga zamenila novim, tačno ispred mene. Ležerno je stavila stari u kutiju od onog kojeg je kupila i stavila je u svoju torbu", ispričao je Pejton.

Muškarci nemaju granicu

Pejton je ispričao kako je jednom muškarcu objasnio da tablete koje je kupio, treba da pije po jednu, svaka tri dana. On je ispred njega popio tri odjednom i otišao. "Ubrzo nakon što su nastupile posledice, vratio se i rekao mi da sam bio u pravu. Završio je u bolnici", rekao je Pejton.

Nepristojne ponude

"Jedan starac je zapamtio moj raspored i dolazio je svaki dan sa flašom pića u nadi da ću ići kući sa njim", kaže Pejton. Otkrio je i da su neki kupci pokušali da mu ponude novac da učini nešto njima ili za njih, a obično su to bile niže ponude, što je bilo dodatno uvredljivo za njega. "Posao u se*si šopu ne znači da možete da me zavedete", objasnio je Pejton.

01:58

VRELI PLES KAO ANESTEZIJA! Seksi zubarka sa Novog Beograda ruši predrasude!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.