ANĐEO FILIP (7) UMIRE OD RAKA I IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Sahranite me pored mame, molim vas! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

srce da ti prepukne

ANĐEO FILIP (7) UMIRE OD RAKA I IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Sahranite me pored mame, molim vas! (FOTO)

- Kaže mi da sam ja njegov anđeo ovde, a da je mama anđeo na nebu. Ne znam koliko se on seća svoje majke jer je bio jako mali kad je preminula, ali bili smo na grobu, pričao je s njom. Ovo je jako stresno i grozno vreme za našu porodicu. Nisam nikada pomislio da ću morati da sahranim svoje dete. Trebalo bi da bude obrnuto - priča neutešni otac ovog dečaka
Objavljeno:

Filip Kvasni je sedmogodišnji dečak koji je neizlečivo bolestan i on provodi svoje poslednje dane u bolnici u Engleskoj.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Od svoje druge godine Filip se borio s raznim bolestima, ali rak mu se nedavno potpuno proširio i metastazirao po čitavom telu. Filip kaže da sada ima samo jednu želju, da ga pokopaju pored majke u Poljskoj kako bi "mogla na nebu da se brine o njemu".

Ova priča, na koju niko nije ostao ravnodušan, obišla je svet za kratko vreme. Svi žele da pomognu malom Filipu kao bi se vratio u domovinu.

Lekari kažu da mu posle mukotrpnih terapija i operacija, na žalost nema spasa. Svi brinu o njemu i čine sve kako bi što manje patio, i dobije sve što poželi. Ali on je poželio samo jedno - da opet bude sa svojom mamom.

Filip živi u londonskoj bolnici otkad mu je dijagnostikovana leukemija u septembru prošle godine. Nijedna terapije nije bila delotvorna, a rak se proširio na celo telo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.