NEZAPAMĆEN HOROR NA 11.000 METARA, NAJDUŽIH 10 MINUTA U ŽIVOTU: Deca VRIŠTE, žena smišlja OPROŠTAJNO PISMO! (VIDEO)
Avion, Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/CLICKHEART TV 2

najdužih 10 minuta u životu!

NEZAPAMĆEN HOROR NA 11.000 METARA, NAJDUŽIH 10 MINUTA U ŽIVOTU: Deca VRIŠTE, žena smišlja OPROŠTAJNO PISMO! (VIDEO)

Maske sa kiseonikom otkazale su sa radom na visini od 11.000 metara u avionu ruske avio-kompanije

Objavljeno:

Putnici u avionu ruske avio-kompanije ostali su bez kiseonika jer su na visini od 11.000 metara otkazale maske sa kiseonikom, piše hrvatski "Jutarnji list". Avion je u vlasništvu "Rossiya Airlines", a navodno je uzrok kvara jaka turbulencija. Turbulencije su počele zbog desetominutnog poniranja koje je prouzrokovalo ekstremni pritisak na kabine aviona.

U avionu se na tom letu nalazilo 167 putnika među kojima je bilo i 21 dete. Na društvenim mrežama pojavio se i snimak na kojem se čuje kako putnici, naročito deca, vrište i mole nekoga za pomoć oko korišćenja maski za kiseonik.

Navodno je pet osoba zatražilo hitnu lekarsku pomoć zbog naglod pada pritiska. Jedna putnica po imenu Julija je navela da je u avionu počela da piše oproštaju poruku svom suprugu. Srećom, avion je uspeo prinudno da sleti u Krasnojarsk u Sibiru.

"U avionu je odjednom postalo ledeno hladno, maske su pale na desetak minuta, nastala je smrtna tišina i nagli pad. Nemoguće je bilo disati bez tih maski, osećaj je neopisiv", navela je ona.

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.