SUZANA (16) JE NESTALA NA PUTU KA KUĆI, NJENO TELO NAĐENO U ŠUMI: Policija UHAPSILA osumnjičenog, 1 DETALJ ZBUNJUJE
Suzane Morales, Foto: Gwinnett County Police Department

POLICAJAC NA METI OPTUŽBI

SUZANA (16) JE NESTALA NA PUTU KA KUĆI, NJENO TELO NAĐENO U ŠUMI: Policija UHAPSILA osumnjičenog, 1 DETALJ ZBUNJUJE

Policija je saopštila da je istraga njenog mobilnog telefona pokazala da je Suzana

Suzana (16) nestala na putu ka kući, njeno telo nađeno u šumi kraj auto-puta: Uhapšen policajac

Objavljeno:

Policajac iz Džordžije optužen je da je svesno skrivao smrt devojčice (16) koja je nestala prošlog leta dok je išla ka svojoj kući.

Majls Brajant (22) uhapšen je nekoliko dana nakon što su ostaci tinejdžerke Suzane Morales pronađene u šumi u blizini autoputa, saopštila je policija u ponedeljak.

Brajant se tereti da je prikrio smrt devojčice i da je podneo lažan izveštaj o zločinu, prenose mediji.

Policija za sada nije otkrila više informacija o ovom slučaju, te je nejasno da li su se i kako Brajant i mala Suzana poznavali.

Iz policije su 13. februara saopštili da je "njihov sada bivši kolega" uhapšen, i da sa ostalim nadležnim službama sprovode istragu u vezi sa ovim slučajem.

Suzana je nestala 26. jula u večernjim satima. Ona je majci pustila poruku oko 21.40 časova da kreće kući, ali na odredište nikad nije stigla.

Suzane Morales
Suzane Moralesfoto: Gwinnett County Police Department

Početkom februara nepoznata osoba je prijavila da je u šumi kraj auto-puta uočila nešto što liči na ljudske ostatke. Policija je ubrzo izašla na lice mesta, a istragom je ustanovljeno da ostaci pripadaju nestaloj Suzani.

Vlasti su navele da je optuženi policajac živeo u blizini mesta gde je Suzana Morales nestala, a sumnja se da je upravo on bacio njeno nago telo u šumu.

Navodno policajca sumnjiče da silovanje i ubistvo devojčice i još niz krivičnih dela za koje još nije podignuta optužnica.

Mediji, pozivajući se na izvore, navode da je Brajant 27. jula na poslu podneo lažan izveštaj u kojem navodi da mu je nepoznato lice obilo automobil i iz vozila ukrao pištolj.

Policija je saopštila da je istraga njenog mobilnog telefona pokazala da je Suzana, u noći kada je nestala, pešačila ka svojoj kući. Ne isključuju mogućnost da je bila uvučena, ili da je samovoljno ušla u neko vozilo na putu.

I dalje nije saopšten uzrok smrti nesrećne devojčice.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.