POZVAO BIVŠU NA VENČANJE, PA "POPIO" ISPALU ŽIVOTA: Sve je začudila REAKCIJA MLADE, ovo niko nije očekivao! (VIDEO)
Venčanje, Foto: Printscreen/youtube/Videos Chapin

NIJE SE NADAO OVOME

POZVAO BIVŠU NA VENČANJE, PA "POPIO" ISPALU ŽIVOTA: Sve je začudila REAKCIJA MLADE, ovo niko nije očekivao! (VIDEO)

Iako joj očito nije bilo drago, njegova nova supruga Zara uspela je ostati suzdržana

Objavljeno:

Treba li zvati bivše ljubavi na venčanje? Verujemo da su iskustva različita, da su neki od vas tako i učinili te susrete priveli kraju bez posebnih posledica, ali čini se da je mladić po imenu Marvin pogrešno procenio situaciju, odnosno svoja osećanja.

Niz portala u ponedeljak je preneo trenutak kada se slomio ispred Kejli, devojke s kojom je bio u vezi i dobio ćerku, a zadrhtao je čim ju je ugledao i potom rasplakao kada je ona odbila njegov zagrljaj.

Iako joj očito nije bilo drago, njegova nova supruga Zara uspela je ostati suzdržana, a par je nastavio s primanjem darova nakon što se on pribrao i obrisao gorke suze s lica.

"Niko nije savršen, svi u životu grešimo, a danas je red došao na Marvina". Tako je neko nazvao video koji je u međuvremenu skupio pet miliona pregleda na TikToku, a ispod kojeg su se brojni zapitali čemu su svedočili, stvarnom događaju ili isečku iz neke telenovele.

Konačan odgovor nemamo, ali možemo vam reći toliko da je snimak stigao sa Jutjub kanala "Videos Chapin", čiji autor tvrdi da prati svakodnevicu običnih ljudi iz Gvatemale.

"Na ovom kanalu ćete naći videozapise o turističkim mestima, džunglama, planinama, rekama, jezerima, plažama, ljudima koji rade na poljima banana i šećerne trske, gradovima, selima... Tu je i svakodnevni život naših ljudi, naši običaji, naša kulture i još mnogo toga", naveo je u opisu svog kanala autor, pa naveo na misao da je samo dokumentovao ljubavne jade Marvina, Kejli i Zare.

Bilo tako ili ne, mnoge su devojke u komentarima besno reagovale na Marvinove suze, začudile Zarinoj hladnoći i istakle kako bi smesta zatražile razvod.

TRENUTAK KADA SU SE MARVIN I KEJLI SUSRELI POČINJE NA 8:23 U VIDEU:

(Espreso / Webcafe.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.