NEMA NADE DA ĆE SE NAĆI PREŽIVELI U PADU AVIONA? Vlasti Nepala se mole za ČUDO, nastavljena POTRAGA za nastradalima
Avion, Foto: Printscreen/youtube/AviationUpclose

NESREĆA

NEMA NADE DA ĆE SE NAĆI PREŽIVELI U PADU AVIONA? Vlasti Nepala se mole za ČUDO, nastavljena POTRAGA za nastradalima

Olupina aviona i rasuti delovi prtljaga su u dubokoj provaliji u koju je avion pao prilikom sletanja na novootvoreni medjunarodni aerodrom u gradu Pokhara

Objavljeno:

Nema nade da će se naći eventualno preživeli u padu aviona sa 72 putnika u Nepalu, rekao je danas visoki lokalni zvaničnik.

"Našli smo 68 tela do sada. Tragamo za još četiri tela... Molimo se za čudo, ali 'ima nula nade' da ćemo naći nekog živog", rekao je Tek Bahadur KC, vodja okruga Taksi gde se avion juče srušio. Spasilački timovi jutros su nastavili traganje za nastradalim u avionskoj nesreći prekinuto tokom noći.

Letelica ATR72 aviokompanije Jeti erlajns (Yeti Airlines) srušila se u provaliju pri sletanju na liniji iz Katmandua za Pokharu.

Olupina aviona i rasuti delovi prtljaga su u dubokoj provaliji u koju je avion pao prilikom sletanja na novootvoreni medjunarodni aerodrom u gradu Pokhara. Taj aerodrom otvoren je 1. januara.

Potraga u kojoj je učestvovala i vojska i brojni meštani je otežana zbog vatre i gustog dima. U letelici je bilo 68 putnika i četiri člana posade, rekao je ranije za Frans pres portprol aviokompanije. Medju putnicima bilo je 15 stranih državljana - petoro Indijaca, četvoro Rusa, dvoje Južnokorejaca i po jedan državljanin Irske, Australije, Argentine i Francuske.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.