"TO MORA DA JE SVETSKI REKORD": Plavuša čak 24 puta PALA TEORIJSKI DEO VOZAČKOG ISPITA, 1 stvar je još ČUDNIJA
Mia Vudhol, Foto: Printscreen/TikTok/miawoodhall

pakao

"TO MORA DA JE SVETSKI REKORD": Plavuša čak 24 puta PALA TEORIJSKI DEO VOZAČKOG ISPITA, 1 stvar je još ČUDNIJA

Njen video je prikupio skoro 690 hiljada pregleda

Objavljeno:

Mia Vudhol je teorijski deo vozačkog ispita polagala čak 24 puta pre nego što ga je položila, a na to je potrošila 552 funte (više od četiri hiljade kuna). Ona je na Tik Toku objavila video u kojem je pričala o svom iskustvu polaganja ispita, piše The Sun.

Naslov snimka je glasio: „Teorijski deo vozačkog ispita položila sam tek 24. put. Međutim, bila je sasvim druga priča kada je u pitanju praktični deo vozačkog ispita.

- Zato sam iz prvog pokušaja položila praktični deo - dodala je u snimku. Njen video je prikupio skoro 690 hiljada pregleda, a korisnici su bili šokirani činjenicom da joj je za teži deo ispita bio potreban samo jedan pokušaj, dok se ona mučila sa lakšim, pa nisu odoleli da ne komentarišu.

- To mora da je svetski rekord - napisala joj je jedna osoba.

„Ne razumem kako si toliko puta pala teoriju i odmah položila ovu?“, upitala ju je druga korisnica, na šta je Mia odgovorila: „Zato što znam da vozim, ali jednostavno nisam dobra na testovima.

"Treći korisnik ju je pitao da li se kaje zbog novca potrošenog na teorijske ispite, na šta je Mia prokomentarisala da nije jer se sve kasnije isplatilo.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.