MAJKA PRIJAVILA NESTANAK SINA, A ONDA JE USLEDIO UŽASAVAJUĆ OBRT: Sve se promenilo kada su na pronađeni OSTACI
Devojka, Foto: Printscreen/Twitter/ Chatham County Police Department

JEZIVO

MAJKA PRIJAVILA NESTANAK SINA, A ONDA JE USLEDIO UŽASAVAJUĆ OBRT: Sve se promenilo kada su na pronađeni OSTACI

Ona je užasna osoba i treba da ide u zatvor ili pakao, rekao je dečakov otac

Objavljeno:

Majka Kvintona Sajmona, 20-mesečnog dečaka iz Džordžije koji je nestao prošlog meseca, optužena je za njegov nestanak i ubistvo.

Ovo se dogodilo nakon što su u petak na deponiji pronađeni ljudski ostaci, saopštila je lokalna policija.

- Veoma smo tužni zbog ovog slučaja, ali smo zahvalni što smo korak bliže pravdi za malog Kvintona (Kvintona) - objavila je na Tviteru Policijska uprava okruga Četam i dodala da je uhapsila njegovu 22-godišnju majku Sajmon. .

Oni su potvrdili da je ona glavni osumnjičeni i da ne očekuju druga hapšenja u vezi sa ovim slučajem. Simon je prvi put prijavila nestanak njenog sina 5. oktobra. Navodno je poslednji put viđena u kući u kojoj je živela sa dečkom i majkom, koja je imala starateljstvo nad njeno dvoje dece.

Neko joj je uzeo sina

Simon je navodno rekla hitnim službama da veruje da je neko odveo njenog sina iz ograđenog prostora za igru pre nego što se probudila i otkrila da su vrata kuće otvorena.

- Od tada milioni ljudi prate Kvintonov slučaj i čekaju odgovore - saopštila je policija.

Međutim, poziv koji je uputila hitnoj službi, prijavivši nestanak deteta, usledio je nekoliko sati nakon što je poslala poruku Kvintonovoj dadilji Dajani Mekarti (Makarti) da ne dolazi da čuva dete.- Jutros sam dobio poruku da ih neće biti, da ne moram da ih čuvam, u 5:29 (ujutru).

„Što je bilo pomalo čudno jer se brinem o njima čak i kada ona ne radi“, rekla je Mekarti za VSAV na dan njenog nestanka.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/BR24

Istraga je počela da se fokusira na Simon nakon što je njena majka rekla policiji da ne veruje svojoj ćerki. Policija je pretraživala lokalnu deponiju skoro mesec dana u nadi da će pronaći Kvintonove ostatke.

Tokom konferencije za novinare u ponedeljak, lokalni šerif Džef Hedli rekao je da su istražitelji u petak pronašli ljudske ostatke, koji su poslati na DNK testiranje.

- Imamo sve razloge da verujemo da će biti potvrđeno da su ostaci Kvintonovi - rekao je šef Hedli, a prenosi Fok5-Atlanta.

Kvintonov otac, 24-godišnji Henri Mos, rekao je da se nije čuo sa Leilani mesecima, ali je upozorio policiju da ona nije dobra majka.

- Ona je užasna osoba i treba da ide u zatvor ili pakao. Ona je zla. Ona ne bi trebalo da bude ovde u društvu. Mogla je da kaže da ga ne želi, ja bih došao po njega - rekao je za Dejli mejl.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.