DOLIJALA KOZA NOSTRA: Srpska banda pljačkala po Siciliji! (FOTO)
Foto: Shuttestock

iza brave!

DOLIJALA KOZA NOSTRA: Srpska banda pljačkala po Siciliji! (FOTO)

Nemačka policija uhapsila je Svetozara Damnjanovića (33), državljanina Bosne i Hercegovine, koji je osumnjičen da je sa četvoro svojih zemljaka 13. oktobra 2013. godine u sicilijanskom gradiću Ribera na brutalan način opljačkao tamošnjeg preduzetnika!
Objavljeno: 21:08h

Damnjanović je uhapšen po međunarodnoj poternici u okrugu Rotenburg i izručen je italijanskim vlastima. On je odmah prebačen u zatvor „Rebibia” u Rimu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Stock Thinstock

Damnjanović se tereti da je sa četvoricom državljana BiH, naoružan pištoljima i štapovima, u četiri sata upao u vilu poznatog biznismena u Riberi, od koga su oteli veliku količinu zlatnog nakita i auto, kojim su pobegli. Italijanski mediji navode da su razbojnici, za koje navode da su Srbi iz Bosne, tada brutalno prebili preduzednika i ispalili više hitaca ga zastraše.

OPŠTI HAOS U SREBRENIČKOJ SDA: Osmanović izbačen, mladić pretučen! (VIDEO)

Tri dana posle pljačke policija je uhapsila Živana Todorovića (39), Miju Živkovića (34), Sinišu Orsosa (30) i Sašu Boškovića (21), koji su pokušali da sa dva luksuzna automobila brodom pobegnu u Srbiju. Nakon duge i kompleksne istrage, nedavno je u Nemačkoj lociran i

Damnjanović, poslednji član bande, koji je sve vreme bio u bekstvu.

On je, kako se navodi, uhvaćen nakon što su presretnuti njegovi razgovori mobilnim telefonom. Ova kriminalna grupa se tereti za pljačku i nezakonito posedovanje vatrenog oružja.

Kao važni član ove grupe, letos je pao i italijanski državljanin Đorđano Mangano (30). Italijanska policija sumnjiči Živana Todorovića i kao organizatora brojnih krađa u kućama u gradu Riberi i još tri italijanska mesta od avgusta i novembra 2013. godine.

Bonus video

(KURIR TV) Ivica Dačić: Policajci me ČUVAJU OD CICAMACA, ali im ne ide

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.