BELA SMRT: U LAVINI na Himalajima POGINULO 15 ljudi!
Foto: AP

planinska nesreća

BELA SMRT: U LAVINI na Himalajima POGINULO 15 ljudi!

Zbog obilnih snežnih padavina u pokrajini Džamu i Kašmir je evakuisano više planinskih sela, a šire područje je ostalo bez napajanja strujom, dok su brojni putevi blokirani
Objavljeno:

Bilans poginulih u jučerašnje dve snežne lavine koje su na Himalajima u indijskoj pokrajini Jammu i Kashmir zatrpale kasarnu i porodičnu kuću povećan je na 15 osoba.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Snežna lavina obrušila se na kuću u mestu Gurez i tom prilikom su smrtno stradala četiri, a spašen jedan član porodice koja je u trenucima katastrofe bila u kući. Druga snežna lavina se obrušila na kasarnu u susednoj regiji Sonmarg, gde je na licu mesta poginuo vojnik.

Sat koji najavljuje KRAJ ČOVEČANSTVA pomeren dva minuta UNAPRED! (VIDEO)

Portparol indijske vojske Radžeš Kalia danas je saopštio da su spasilačke ekipe u protekla 24 sata ispod lavine izvukla tela još deset poginulih vojnika.

Uprkos lošim vremenskim uslovima, spasioci su uspeli spasiti jednog službenika i šest vojnika iz kasarne zatrpane snegom.

Ne otkrivajući broj nestalih vojnika, Kalia je kazao da spasilačke ekipe i dalje tragaju za preostalim osobljem u kasarni.

Zbog obilnih snežnih padavina u pokrajini Džamu i Kašmir je evakuisano više planinskih sela, a šire područje je ostalo bez napajanja strujom, dok su brojni putevi blokirani.

BONUS VIDEO: OVO JE NAJHLADNIJI ČOVEK NA SVETU: Lavina zatrpala turiste, menadžer ih potpuno ISKULIRAO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.