Njeto odgovorio: Meksiko neće da plati Trampov zid!
Foto: Reuters

preuzima odgovornost

Njeto odgovorio: Meksiko neće da plati Trampov zid!

Tramp je rekao da će njegova administracija raditi zajedno sa Meksikom na povcećanju bezbednosti obe zemlje, kao i da će blisko sarađivati po tom pitanju
Objavljeno:

Meksiko neće da plati pogranični zid Donalda Trampa, poručio je meksički predsednik Enrike Penja Njeto.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njeto je to izjavio pošto je američki predsednik potpisao direktive za izgradnju zida na granici sa Meksikom koji će biti dugačak 3.200 kilometara.

Trampov telohranitelj nosi VEŠTAČKU RUKU da bi mu ruka stalno bila na OBARAČU? (VIDEO)

U poruci naciji, Njeto je rekao da žali zbog namere da se izgradi barijera i istakao da "Meksiko ne veruje u zidove".

Predsednik Meksika nije komentarisao spekulacije da, posle odluke Trampa, razmatra mogućnost da otkaže planiranu posetu Vašingtonu sledeće nedelje. AP je, pozivajući se na neimenovanog zvaničnika meksičke administracije, da se razmatra mogućnost otkazivanja posete Vašingtonu 31. januara. - Žalim i odbacujem odluku SAD da se izgradi zid. Ponoviću - Meksiko neće platiti izgradnju zida - naglasio je Njeto, prenele su agencije. On je naveo da kao predsednik preuzima potpunu odgovornost za odbranu interesa Meksika i Meksikanaca, prenosi BBC.

foto: Reuters

- Meksiko nudi prijateljstvo američkom narodu i voljan je da sklapa dogovore sa njihovom vladom od kojih će koristi imati i Meksiko i SAD - ukazao je Njeto. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u Ministarstvu unutrašnje bezbednosti da njegove akcije u vezi imigracije pokazuju da da SAD vraćaju kontrolu na svojim granicama. Tramp je rekao da će njegova administracija raditi zajedno sa Meksikom na povcećanju bezbednosti obe zemlje, kao i da će blisko sarađivati po tom pitanju. - Sačuvaćemo živote na obe strane granice - rekao je Tramp, nakon potpisivanja direktiva o podizanju zida na granici sa Meksikom.

Bonus video: OVOLIKO LOVE imaju LJUDI U TRAMPOVOM KABINETU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.