MONSTRUM IZ BERLINA JE U NEMAČKU STIGAO PREKO BEOGRADA?! Nemački mediji otkrili identitet ubice!
Foto: Reuter

Istraga o masakru

MONSTRUM IZ BERLINA JE U NEMAČKU STIGAO PREKO BEOGRADA?! Nemački mediji otkrili identitet ubice!

Vozač je tražilac azila iz Avganistana ili Pakistana, prenosi agencija DPA. Kako se navodi, on je u Nemačku stigao u februaru kao izbeglica
Objavljeno: 13:48h

Nemačka policija istražuje “mogući teroristički napad“ nakon što se muškarac zakucao kamionom u štandove božićnog sajma u Berlinu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tom prilikom poginulo je najmanje 12 osoba, a povređeno je 48. Vozač je tražilac azila iz Pakistana (23), prenosi agencija DPA. U Nemačku je stigao u februaru preko balkanske rute za migrante, navodi Die Welt.

Tragedija u Berlinu: Kamion uleteo na božićni sajam i ubio 9 ljudi, najmanje 50 povređeno!

Kako su preneli nemački mediji, vozač je bio poznat policiji zbog “manjih zločina“, ali ne i zbog povezanosti sa terorizmom.

PRAVI TERORISTA IZ BERLINA JE POBEGAO: Policija uhvatila pogrešnog čoveka?! Nemački mediji takođe su ranije naveli da je policija uhapsila vozača koji je uleteo u štandove nedaleko od mesta tragedije, a da je u nesreći poginuo suvozač. Nemački političari su u satima nakon napada izbegavali da povežu događaj sa mogućim terorizom, ali je ministar unutrašnjih poslova Tomas De Mezijer rekao da “mnogo toga govori da je u pitanju napad“.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.