NE ZNA SE KO JE: Policija pronašla dete u kolicima, traže se roditelji! (FOTO)
Foto: PU Zagreb

OSTAVLJENA NA ULICI

NE ZNA SE KO JE: Policija pronašla dete u kolicima, traže se roditelji! (FOTO)

Beba je stara od 5 do 7 meseci. Dete je ostavljeno u dečijim kolicima, umotano u beli platneni prekrivač obučena u žutu haljinu (s belim tufnicama) bez rukava

Objavljeno:

Zagrebačka policija traži informacije o devojčici koja je u četvrtak uveče pronađena ispred ureda Župe Dobrog pastira u Brestju gde je ostavljena u dečijim kolicima.

U četvrtak, 20. jula 2017. godine oko 21.45 sati, u Sesvetama, Brestje, Ulica Ciklama 2A, ispred župnog ureda Župe Dobrog pastira, pronađeno je žensko dete za koje je utvrđeno da bi moglo biti starosti od 5 do 7 meseci.

foto: PU Zagreb

Dete je ostavljeno u dečijim kolicima, umotano u beli platneni prekrivač i obučeno u žutu haljinu (s belim tufnicama) bez rukava. Svetle je puti, plavih očiju i svetloplave kratke kose, izvestila je policija na svojoj internet stranici.

foto: PU Zagreb

- Kako dosadašnjim proverama i preduzetim merama i radnjama, policijski službenici nisu došli do korisnih saznanja, molimo građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije o identitetu deteta, identitetu njenih roditelja te okolnostima o događaju, o tome obaveste najbližu policijsku stanicu ili nam se jave na broj telefona 192, kao i e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr - ističu u policiji.

(Espreso.co.rs / Hina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.