PREMINUO MLADIĆ (22) KOJI JE UBODEN NOŽEM NA ULICI: Osumnjičena TROJICA BRAĆE iz Splita
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

ubistvo u splitu

PREMINUO MLADIĆ (22) KOJI JE UBODEN NOŽEM NA ULICI: Osumnjičena TROJICA BRAĆE iz Splita

U službene prostorije dovedeno je više osoba od kojih su dve uhapšene u vezi sa ubistvom

Objavljeno:

Mladić (22) preminuo je od posledica ranjavanja nožem u Splitu, saopštila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska. Horor se dogodio u 5 od 1 ujutru u Ulici Domovinskog rata kada se više odoba gurkalo, nakon čega je neko izvadio nož i ubo momka.

Povređeni mladić je hitno prebačen u splitsku bolnicu, ali je u 1:20 preminuo od zadobivenih povreda. Policija je privela tri muške osobe koje se dovodi u vezu s navedenim događajem.

"Noćas, jedan sat iza ponoći u Splitu, u Ulici Mažuranićevo šetalište, 22-godišnjak je napadnut od strane muškarca koji mu je zadao ubodnu ranu u predelu prsa. Povređeni 22-godišnjak je vozilom hitne pomoći prevezen u bolnicu gde je preminuo u toku noći, piše Index.hr.

Odmah po dojavi policijski službenici su izašli na lice mesta koje su osigurali te su krenuli u potragu za osumnjičenima. Obaveštena je zamenica Županijskog državnog tužilaštva koja je izašla na mesto događaja.

Hrvatska policija
Hrvatska policijafoto: Profimedia

"U službene prostorije dovedeno je više osoba od kojih su dve uhapšene u vezi sa ubistvom i nad njima je u toku kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja kaznene odgovornosti", objavila je policija.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, uhapšena su trojica braće. Napad se dogodio ispred zgrade u kojoj žive.

Prema neslužbenim informacijama, sva trojica su se sukobila s 22-godišnjakom. U jednom trenutku najstariji brat je otišao po nož u stan u kojem žive. Njime je zadao više teških rana mladiću koji im je podlegao. Po dolasku policije se opirao hapšenju. Kada je uveden u službeno vozilo, glavom je udarao u žičanu pregradu u vozilu i urlao na sav glas.

"Ne znam jesu li i pre nekog napali, ali znaju ulaziti u prodavnice, pečenjare i kafiće i tražiti pare. Nisam video da su agresivni. Nisam ništa čuo dok nisu došle Hitna i policija sa sirenama. Ko zna zašto su napali jadnog momka i još njih tri na jednoga", ispričao je za Slobodnu Dalmaciju stanar obližnje zgrade.

Sumnja se da je svađa krenula nakon što je 22-godišnjak odbio braći dati novac, no za sada se slučaj ne vodi kao ubistvo iz koristoljublja, javlja Dalmatinski portal.

Bonus video:

00:10

Ubistvo Milana Šuše

(Espreso/Telegraf.rs/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.