AUTOMOBILOM POLOMIO NOGE DEČKU SVOJE BIVŠE, POKUŠAO I NJU DA PREGAZI, PA... Darko se ni tu nije ZAUSTAVIO, užas!
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

jezivo

AUTOMOBILOM POLOMIO NOGE DEČKU SVOJE BIVŠE, POKUŠAO I NJU DA PREGAZI, PA... Darko se ni tu nije ZAUSTAVIO, užas!

Incident se dogodilo 7. marta 2022. godine, kada se oko 16.30 sati "Opel Vektrom" zabio u Tomislava koji je sa devojkom Katom stajao ispred pomenute radnje

Objavljeno:

Darko (27) iz okoline Bjelovara ovih je dana na Opštinskom sudu osuđen na dve godine i tri meseca zatvora zbog nanošenja teških povreda i pretnje. Najverovatnije vođen ljubomorom, muškarac je ispred prodavnice u Velikoj Pisanici pokušao da pregazi novog dečka svoje bivše devojke Kate, javlja Bjelovar Live.

Incident se dogodilo 7. marta 2022. godine, kada se oko 16.30 sati "Opel Vektrom" zabio u Tomislava koji je sa devojkom Katom stajao ispred pomenute radnje.

Usled silovitog udarca, Tomislavu su polomljene obe noge.

Nakon gaženja Darko je izašao iz automobila, iz gepeka uzeo ključ i krenuo prema Tomislavu koji je krvav ležao na tlu.

Na sreću, prodavačica je povikala: "Nemoj, nemoj" i tako uspela da odvrati Darka da ne počini još veće zlo.

Nakon što je "završio" s Tomislavom, navodi se u presudi, Darko je pokušao da pregazi Katu tako što je "Vektrom" naglo startovao i krenuo prema njoj.

Na sreću, Kata se u poslednji trenutak spasila tako što se popela na stepenice ispred prodavnice.

Hrvatska policija
foto: Profimedia

Nekoliko meseci nakon scene ispred trgovine, tačnije 1. avgusta oko 21.30 sati, Darko je s nepoznatog broja nazvao svoju bivšu devojku Katu koja je poziv stavila na razglas kao bi razgovor čuo i njen dečko Tomislav.

Poručio im je; "Opet ću te zgaziti kako sam te zgazio, i tebe i nju, doći ću u Plavnice i tamo ću vas pokidati", što je kod Kate i Tomislava izazvalo opravdani strah za život i bezbednost.

Darko se tokom ispitivanja branio ćutanjem i samo je rekao da mu je "žao za sve što je učinio i da se ubuduće tako nešto s njegove strane neće ponoviti".

Presuda je nepravosnažna i Darko na nju ima pravo žalbe.

Što se tiče kazne, Darku je zapravo izrečena delimično uslovna osuda. Pojednostavljeno, moraće da odsluži 13 meseci zatvora, dok se uslovni deo jedinstvene kazne zatvora u trajanju od jedne godine i dva meseca neće se izvršiti ako u roku provere od tri godine po pravosnažnosti presude ne počini novo krivično delo.

(Espreso/Telegraf.rs/Milan Prelić/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.