"NE DAM NIKOME DA DIGNE...": Šemsi UMRLA ŽENA, on i dalje NE MOŽE da se pomiri da je nema - dok je živ neće...
Deka Šemso, Foto: PrintScreen/ YouTube/ tatabrada.tv

bih

"NE DAM NIKOME DA DIGNE...": Šemsi UMRLA ŽENA, on i dalje NE MOŽE da se pomiri da je nema - dok je živ neće...

Deka iz Sarajeva ispričao je priču o svojoj ljubavi sa kojom je bio 54 godine u braku

Objavljeno:

Sarajlija Šemso Safet Peštek sa tugom i setom se priseća svoje najveće ljubavi. Naime, žena sa kojom je proveo 54 godine u braku, umrla je pre nekoliko meseci, a sa velikim gubitkom, Šemso se još uvek nije pomirio.

- Ne dam nikome da digne jorgan sa kreveta na kojem je spavala. Dok sam živ niko ga dirnuti ne sme! - rekao je Šemso sa suzama u očima.

- Takve žene kao što je bila moja, više se ne rađaju. Takve se više ne rađaju, veruj mi! Bila je žena za desetku. - pohvalio je svoju ženu, koja je umrla godinu dana nakon borbe sa teškom bolešću.

Deka Šemso
Deka Šemsofoto: PrintScreen/ YouTube/ tatabrada.tv

Šemso detinjstvo pamti po teškim stvarima. Živelo se u siromaštvu i jedva su sastavljali kraj s krajem. Kad je doveo ženu, njegov život dobio je smisao i sve je počelo da se menja.

- Bilo nas je dosta u kući, moj otac imao je 12 dece. Sestra mi je umrla u 10 godini, a brat sa 5, 6 meseci. Našao sam ženu svog života, oženio sam je... Otac mi je tada rekao "Da te ja ne bih ostavljao ovde da budeš sluga drugima, uzmi svoju ženu za ruku, nađi stan i idi".

Ženu je poštovao, nije joj dozvoljavao da se muči, dok je on radio kako bi obezbedio porodicu.

- Ženi nikad nisam dozvolio da bilo šta radi. Imali smo 2 sina, hteo sam da ih odgojimo kako treba.

- Četiri i po sata sam ja pešačio do svoje ljubavi, samo da je vidim. Nema žene na ovom svetu da je njoj ravna. Kad sam je prvi put video i pozvao da ašikujemo, odbila je. Tek je drugi put pristala. Bio nam je sladak život. Nismo imali ništa, a sve smo stekli.

Bonus video:

07:51

DEKA MIROSLAV MORA DA VRATI UNUKU U HRVATSKU? Advokat Radivojević: Napravio je krivično delo, ali IMA NADE AKO OVO POD HITNO URADI

(Espreso/ Stil/ M.Đ/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.