JOŠ DVE OSOBE UHAPŠENE U SARAJEVU: U stravičnoj pucnjavi stradao mladić (19), poznati detalji ubistva
Policija, Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

bih

JOŠ DVE OSOBE UHAPŠENE U SARAJEVU: U stravičnoj pucnjavi stradao mladić (19), poznati detalji ubistva

Sarajevska policija objavila je detalje pucnjave koja je odnela jedan život

Objavljeno:

Iz MUP-a Kantona Sarajevo danas su objavili detalje obračuna na Otoci, u kojem je ubijen F. P. (19), a uhapšen je A. Š. koji se sumnjiči da je pucao.

"U nedelju, 28. januara 2024. godine, oko 23.35 sati, PU Novi Grad obaveštena je da je na raskrsnici ulica VII transverzala i Bulevar Meše Selimovića došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane NN muškarca. Izlaskom na mesto događaja, policijski službenici su u ulici VII transferzala zatekli putničko motorno vozilo Citroen, u kojem je bila muška osoba s vidnom povredom u gornjem delu tela. Lekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć su u 00.07 sati konstatovali smrt muškarca, za kojeg je utvrđeno da je reč o F.P. (19) iz Sarajeva. Vozaču D.K. (19) i putniku E.R. (19) su konstatovane lake telesne povrede, dok treći putnik iz vozila, B.H. (19) nije povređen", navode iz policije.

Kako dodaju, u ponedeljak su locirali i priveli osumnjičenog za ubistvo.

Policija
Policijafoto: Nenad Kostić

"Lišen je slobode A.Š., rođen 2000. godine u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo Ubistvo", dodaje se u saopštenju.

Kako se navodi, osim A. Š. uhapšeno je još nekoliko lica.

"Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo Pomoć učinitelju posle učinjenog krivičnog dela istog dana su lišeni slobode E.G. (37) i M.S. (24), obojica iz Sarajeva. Osumnjičeni su predati u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS, a policijski službenici Uprave policije MUP-a KS, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva KS, nastavljaju rad na ovom predmetu", dodaje se u saopštenju.

Bonus video:

00:14

Pucnjava u Subotici 1

(Espreso/ Telegraf.rs/ I.N/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.