UKLONITE RĐU SA AUTOMOBILA UZ POMOĆ OVOG JEDNOSTAVNOG TRIKA I UŠTEDITE NOVAC: Bez varenja, brzo, efikasno i LAKO
Automobil, Foto: Profimedia

OVO MOŽETE SAMI

UKLONITE RĐU SA AUTOMOBILA UZ POMOĆ OVOG JEDNOSTAVNOG TRIKA I UŠTEDITE NOVAC: Bez varenja, brzo, efikasno i LAKO

Ovaj postupak nije komplikovan i ne zahteva posebne tehničke veštine, što znači da ga većina vozača može obaviti samostalno

Objavljeno:

Kada rđa počne da se pojavljuje na našem automobilu, to može ozbiljno ugroziti karoseriju vozila, što obično zahteva značajne finansijske izdatke kako biste popravili te delove.

Međutim, postoji dobra vest - određeni rđavi delovi mogu se popraviti na jeftin i jednostavan način, a to bez potrebe za varenjem. U slučajevima kada rupe od korozije nisu prevelike, varenje se može izbeći, a umesto toga možete primeniti sledeći postupak.

Prvo, treba pažljivo izbrusiti površinu gde se rđa pojavila, zatim je potrebno naneti auto-git kako biste zagladili površinu. Auto-git će pomoći da se ojača površina i spreči dalje širenje rđe. Nakon što se auto-git osuši, možete prići sledećem koraku - farbanju. Preporučljivo je koristiti odgovarajuću boju za vaš automobil kako biste postigli najbolje rezultate.

Ovaj postupak nije komplikovan i ne zahteva posebne tehničke veštine, što znači da ga većina vozača može obaviti samostalno. Najvažnija stvar je da se otkrije rđa u ranoj fazi i da se odmah preduzmu koraci kako bi se sprečilo njeno širenje. Na ovaj način, možete sačuvati izgled i integritet vašeg automobila, dok istovremeno štedite novac koji biste inače potrošili na skupu popravku ili zamenu rđavih delova na vozilu.

Bonus video:

04:10

ČETVRTINA AUTOMOBILA NEĆE PROĆI TEHNIČKI PREGLED?! Automehaničar šokirao: Ako ovako perete automobil, SPREMITE NOVAC ZA DELOVE

(Espreso/ 24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.