HAOS NA US OPENU: Meč kasnio 3 sata zbog igrača pozitivnog na koronavirus! (FOTO)
Aleksandar Zverev, Foto: Starsport©

UF, OVO JE BILO BAŠ NEZGODNO

HAOS NA US OPENU: Meč kasnio 3 sata zbog igrača pozitivnog na koronavirus! (FOTO)

Ipak, uoči trećeg kola organizatori su nagovestili da bi moglo da se dogodi da susret ne bude odigran

Objavljeno:

Duel Adrijana Manarina i Aleksandra Zvereva na US openu kasnio je skoro tri sata, a razlog je bio kontakt Francuza sa zaraženim sunarodnikom Perom, koji je zbog koronavirusa eliminisan sa takmičenja.

Zbog činjenice da je Manarino nedavno bio u kontaktu sa Benoom Perom koji je zaražen koronavirusom uoči meča došlo je do konfuzije i oprečnih informacija vezano za odigravanje susreta.

Nakon kontakta sa sunarodnikom, francuski teniser je bio pod lupom organizoatora, ali je igrao duele prvog i drugog kola jer je dobijao negativne rezultate na testu.

Ipak, uoči trećeg kola organizatori su nagovestili da bi moglo da se dogodi da susret ne bude odigran. Neizvesnost je trajala do 23 časa po srednjoevropskom vremenu kad su rivali konačno izašli na teren.

Na kraju meča koji je pripao Zverevu 6:7 (4), 6:4, 6:2, 6:2, Manarino je sumirao utiske uz osvrt na nesvakidašnju situaciju.

- Tokom pripreme za meč, došao je menadžer turnira i rekao mi kako je državno odeljenje zdravstva preuzelo kontrolu nad gradskim odeljenjem. Predstavnici zdravstva grada su mi dozvolili da igram u nedelju, ali su je iz državnog odeljenja stiglo obaveštenje da moram da budem izolovan u svojoj sobi jer sam bio u kontaktu sa zaraženim. To je značilo da ne mogu da izađem na teren i igram. Rekli su mi da su kontaktirali neke ljude kako bi videli da li odluka može da se promeni. Dosta napora je učinjeno, pomerili su meč i Saša je s tim bio saglasan, što je lepo od njega - izjavio je Manarino.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.