NOLE ZABORAVIO NA SVOJU TRADICIJU: Đoković o punjenim paprikama, čokoladicama i sviranju saksofona!
Novak Đoković je zaboravio na svoju tradiciju, Foto: AP

Puca na najviše

NOLE ZABORAVIO NA SVOJU TRADICIJU: Đoković o punjenim paprikama, čokoladicama i sviranju saksofona!

Opušten je srpski teniser pred nastavak turnira

Objavljeno:

Novak Đoković je zaboravio na svoju tradiciju na Australijan openu kada pred početak turnira deli novinarima čokoladice na konferenciji.

Ipak, setio se da je zaboravio pred meč 2. kola protiv Tacuma Ita koji je na programu u sredu u zoru po srednjeevropskom vremenu.

A na tradiciju ga je podsetilo pitanje novinara da li planira da posle finala 2. februara novinarima podeli punjene paprike spremljene na veganski način? Novak se tada obratio svom atašeu za medije, Eleni Kapilaro, koja je Italijanka.

- Jao da, vidiš, Elena, zaboravili smo čokolato per ragaci, tradicione. Elena, por favore - kroz smeh se setio Novak.

Međutim, novinari su ga upitali da li će pošto je sada zaboravio ipak im poslužiti punjene paprike?

- Nećemo punjene paprike, već čokoladice, ipak su lepše i slatke, da se ne bi umrljali. Donećemo neke lepe čokoladice. Ja shvatam tvoju poruku iza ovog pitanja, ali ti hoćeš čokoladu, reci mi tako.

Usledilo je i pitanje kako ide učenje sviranja saksofona?

- Na žalost sam ga ostavio kod kuće, nije sa mnom, u Evropi je. Trebalo bi da mu se malo više posvetim, iskreno. Moj profesor Nikola Demonja, koji svira sa Čolom, stalno me podseća na to, ali kada se ukaže pravi trenutak, onda ću i da se tome posvetim. Jako bih voleo, dečački san mi je da naučim da sviram neki instrument. Videćemo - rekao je Đoković.

A onda i malo o tenisu.

- Moji ciljevi su očigledni. Uvek su najviši. Idem na trofej, to nije tajna. Pogotovo ovde. Ovaj turnir mi je toliko toga davao, najuspešniji moj teren, najbolje se osećam ovde, imao sam tu istorijske pobede, dobro sam počeo sezonu. Vezao sam dosta pobeda protiv vrhunskih igrača, Šapovalov, Medvedev, Nadal, veliki rivali. Ne vidim razlog zašto ne bih pucao na najviše - poručio je srpski teniser.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.