VELIKI NENAD ZIMONJIĆ! Gromada srpskog tenisa ostvarila rezultat kojim mogu da se pohvale samo još devetorica! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

ZA STRAHOPOŠTOVANJE

VELIKI NENAD ZIMONJIĆ! Gromada srpskog tenisa ostvarila rezultat kojim mogu da se pohvale samo još devetorica! (FOTO)

Posle Danijela Nestora, braće Brajan, Toda Vudbridža, Marka Noulsa, Maksa Mirnjeg, Leandera Paesa, Šervuda Stjuarta i Jonasa Bjorkmana i Srbin je u ušao u klub 700

Objavljeno:

Srpski teniser Nenad Zimonjić ostvario je 700. pobedu u dublu u karijeri, pošto je u paru sa Poljakom Marcinom Matkovskim savladao Argentince Karlosa Berloka i Dijega Švarcmana 7:6 (7:5), 7:6 (7:4) u prvom kolu turnira u Hamburgu.

Zimonjić, ujedno i selektor reprezentacije Srbije, postao je tek 10. igrač ikada koji je došao do 700. i više trijumfa, posle Danijela Nestora, braće Brajan, Toda Vudbridža, Marka Knovlsa, Maksa Mirnjeg, Leandera Paesa, Šervuda Stjuarta i Jonasa Bjorkmana.

foto: Beta

- Drago mi je što sam jubilej proslavio u Hamburgu, mestu gde igram prvi put posle pet godina, i u zemlji sa velikom teniskom tradicijom. Mnogo mi znači što sam ušao u klub "Top10" i želim na tome da zahvalim svim partnerima u dublu - rekao je 41-godišnji Zimonjić za sajt ATP.

Trener pedofil! Otac slavnog tenisera silovao decu na treninzima?! (FOTO)

Zimonjić je tokom karijere u dublu pored 700. pobeda zabeležio i 396 poraz , uz 54 titule, među kojima su tri na gren slemu (Rolan Garos i dva puta Vimbldon).

BONUS VIDEO: Marko Marin izjava posle meča Partizan - Olimpijakos

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.