NE, SAMO TO NE!!! Katastrofa za Noleta i srpske ljubitelje tenisa! Vimbldonska trava je bila kobnija nego što se mislilo!
Foto: Reuters

DRŽI SE!!!

NE, SAMO TO NE!!! Katastrofa za Noleta i srpske ljubitelje tenisa! Vimbldonska trava je bila kobnija nego što se mislilo!

Iz svega što je rekao u najnovijim izjavama, može se izvesti samo jedan zaključak...

Objavljeno:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je posle osam godina bio prinuđen da zbog povrede lakta preda četvrtfinale Vimbldona Čehu Tomašu Berdihu.

Mnogo više od gubitka meča i šanse da se, posle ispadanja Endija Mareja u četvrtfinalu, eventualnim osvajanjem Vimbldona već u ponedeljak vrati na vrh ATP liste, sve poklonike Novakovog tenisa brine povreda lakta, prenosi Kurir.

PREOKRET U SLUČAJU LEONARDO! Kraj Brazilčeve ere u Partizanu još nije došao! (VIDEO)

Đoković je u sredu nagovestio da će odluku o lečenju doneti narednih dana, kada se budu završili neophodni lekarski pregledi, ali da je sa obzirom na to da se bol samo povećava, izvesno da sledi duža pauza.

foto: AP

- Razmišljao sam da napravim pauzu, ali specijalisti sa kojima sam pričao nisu bili najjasniji. Pominjali su i operaciju. Povreda je dolazila i odlazila, ali u poslednjih 6, 7 meseci se samo pogoršavala. Videćemo šta treba da se uradi. Radim sve što mogu da izbegnem operaciju. Ne verujem u operaciju. Ne mislim da je to dobro. Ali da li neko reže ili se trujem lekovima, jednako ne valja. Sada mi treba pauza - rekao je između ostalog Novak u dužem monologu posle poraza od Berdiha.

Kad je on rekao da mu je teško, to znači da su bolovi bili... Ančić otkrio kakve muke je Nole preživljavao prethodnih dana! (FOTO)

- Kraj nije iza ugla. Ovaj odmor je možda potreban i za um i za stanje u kojem se nalazim. Do sada nisam imao ukore, a sada možda izostanem iz narednog polugodišta - dodao je.

Sve to navodi na razmišljanje, da će najbolji srpski teniser propustiti duel polufinala Dejvis kupa u kojem naša reprezentacija gostuje Francuskoj. Taj meč je na programu od 15. do 17. septembrau Lilu.

BONUS VIDEO: Leonardo potpuno emotivno otvorio dušu posle Budućnosti

(Espreso.co.rs/Kurir Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.