NESTOROVIĆ SE HVALIO DA JE IZLEČIO NOVAKA ĐOKOVIĆA: "Dve godine je dolazio kod mene! Ja ne dozvoljavam..."
Branimir Nestorović/Novak Đoković, Foto: Printscreen/Youtube/TV Hram, Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

poznanstvo

NESTOROVIĆ SE HVALIO DA JE IZLEČIO NOVAKA ĐOKOVIĆA: "Dve godine je dolazio kod mene! Ja ne dozvoljavam..."

Nestorović se ponovo našao u centru pažnje

Objavljeno: 12:28h

Doktor Branimir Nestorović, nosilac liste "Mi, glas iz naroda", iznenađenje je političkih izbora u Srbiji.

On je stekao značajnu pažnju javnosti nakon postizanja odličnih rezultata na izborima. U vreme pandemije koronavirusa, postao je prepoznatljiv i po tome što je otkrio da je nekada lečio i Novaka Đokovića.

"Moj pacijent na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj u Beogradu bio je Novak Đoković. Imao je tada oko deset godina. Dve godine je dolazio kod mene. Ljudi koji su ga gledali kako trenira su došli i rekli mi: "Ima jedan mali, neviđeno je talentovan, ali ima zdravstvenih problema." Ne mogu mnogo da otkrivam iz etičkih razloga, ali tačno je da sam ga lečio", rekao je Nestorović 2020. godine za Informer.

Nestorović je istakao da je lečenje bilo uspešno i da je sa Novakom i dalje u kontaktu.

"Kad lečenje nije uspešno, pacijent ne ostane u kontaktu sa doktorom, a Novak i ja smo se baš pre neki dan čuli. Trebalo je da se vidimo, ali on je od dolaska u Srbiju kao pušten sa lanca, uželeo se domovine. I njegov otac Srđan mi je rekao da ne može da ga uhvati", dodao je tada Branimir Nestorović.

Novak Đoković
foto: EPA/Christophe Petit Tesson

Srpski pedijatar je prokomentarisao i Novakov način ishrane i tom prilikom ga uporedio sa čuvenim naučnikom Nikolom Teslom.

"Ja ne dozvoljavam da se bilo šta loše kaže za Novaka, jer je on sjajan lik. Toliko toga je dao državi Srbiji. Novaku nisu potrebni proteini i mišići. Imate grupu sportista poput španskog tenisera Rafaela Nadala. On je mišićav, a mišići se hrane šećerom i belančevinama. Za ovo što Novaku treba, a to je izdržljivost, njegova način ishrane je idealan. Tu dijetu je upražnjavao i Nikola Tesla", istakao je nosilac liste "Mi, glas iz naroda".

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.