JELENA ĐOKOVIĆ JE NAJSREĆNIJA ŽENA NA SVETU: Ceo svet BRUJI o Novakovom gestu ljubavi! (FOTO)
Jelena Đoković, Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia

KAKAV CAR

JELENA ĐOKOVIĆ JE NAJSREĆNIJA ŽENA NA SVETU: Ceo svet BRUJI o Novakovom gestu ljubavi! (FOTO)

Novak pokazao neizmernu zahvalnost svojoj supruzi

Objavljeno: 10:06h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je sumirao 2023. godinu u poruci na Instagramu.

Pre svega se zahvalio supruzi Jeleni i svom timu na velikoj podršci i istakao da se ova neverovatna sezona ne bi ovako odigrala da nije bilo njih.

Takođe, kao najlepši momenat u 2023. godini je istakao onaj kada se pojavio na balkonu zajedno sa srebrnim košarkašima i zlatnim basketašima.

- Bila je ovo nezaboravna sezona koju ćemo zauvek pamtiti. Beskrajno sam zahvalan mojoj ženi koja je stub naše kuće i koja je najbolja majka za našu decu koju sam mogao da poželim. Njena podrška i ljubav kao i ljubav porodice mi je dala veliku snagu i stabilnost za ostvarivanje istorijske sezone. Zahvalan sam i svom timu na posvećenosti i zalaganju. Čestitam im jer je ovo isto toliko njihov uspeh koliko i moj. Još jedna fenomenalna sezona koja nam je dala pregršt fenomenalnih trenutaka koji su izazvali ogromnu jezu i radost. Jedan od takvih trenutaka za mene je bio doček ispred Skupštine sa našim šampionima basketašima i košarkašima. Putovanje se nastavlja u 2024 godini. Radujem se novim izazovima. Samo napred i Idemooo - poručio je Đoković.

Podsetimo, on će 26. i 27. decembra igrati na egzibiciji u Rijadu u Saudijskoj Arabiji protiv Karlosa Alkarasa, a potom će uzeti učešće na Junajted kupu, što će mu biti priprema za Australijan Open koji se igra od 15. do 28. januara.

Bonus video:

00:40

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.