SLAVNA TENISERKA STALA NA NOVAKOVU STRANU: Ništa ne znaju, ali optužuju – to je ODVRATNO i sramno!
Bartoli i Novak, Foto: David Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

DIREKTNO

SLAVNA TENISERKA STALA NA NOVAKOVU STRANU: Ništa ne znaju, ali optužuju – to je ODVRATNO i sramno!

Novak je prošao kroz torturu pred meč sa Norijem

Objavljeno: 09:53h

Marion Bartoli, bivša šampionka Vimbldona, pružila je podršku Novaku Đokoviću nakon problema sa doping kontrolom na Dejvis kupu.

U Malagi je od Novaka zatraženo testiranje pre meča s Kameronom Norijem u četvrtfinalu, što nije uobičajena praksa, što je izazvalo burnu reakciju Đokovića i negativne komentare britanske štampe.

"Kad znate da ćete na doping test, imate nekoga ko vas prati ceo dan. Čim izađete sa terena, on vas prati, on je u svlačionici kad se tuširate. A ako ne možete u toalet, on vas prati na konferenciju za štampu sve dok ne date urin. Tako da ne vidim kakva je razlika da li se to radi pre ili posle meča, posebno što je koncentracija urina veća posle meča jer se tokom duela dešava efekat dehidracije", rekla je Bartoli i dodala:

"Suđenje koje smo pokušali da izvedemo protiv Đokovića vezuje se za britansku štampu, koja ništa ne zna o procedurama, ali sebi dozvoljava da optužuje igrače. To je odvratno, sramno i potpuno nepravedno".

Novak je o ovom slučaju govorio posle meča sa Norijem, istakavši da mu je test uoči duela sa Britancem poremetio rutinu.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.