NOVAK OČARAO TAJM SKVER: Srbin napravio ŠOU na najpoznatijem trgu u Njujorku!
Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

oduševljenje

NOVAK OČARAO TAJM SKVER: Srbin napravio ŠOU na najpoznatijem trgu u Njujorku!

Sa njim nikad nije dosadno

Objavljeno: 09:50h

Novak Đoković se nakon trijumfa u Sinsatiju premestio u Njujork gde se priprema za poslednji Grend Slem u sezoni.

Novak je ipak uspeo da pronađe vremena pored treninga da se uključi i u druge aktivnosti, a posebno je zanimljiva ona koja se održala na Tajm skveru.

Naime, na jednoj od najprometnijih lokacija u Njjorku postavljen je improvizovani teniski teren na kojem se zajedno sa Novakom pojavio i Tejlor Fric, a sve je organizovala kompanija „Waterdrop“ čiji je Novak postao postao ambasador brenda i investitor

- Zdrav način života uključuje odgovarajuću hidrataciju bez ustupaka po pitanju uticaja na životnu sredinu. Verujem da zajedničkim radom možemo da napravimo pravu razliku i da se rešimo svih plastičnih flaša na turneji - rekao je Đoković kada je krenuo u priču sa pomenutim brendom.

U pitanju je kompanija koja ima inovativan pristup kada je u pitanju voda za piće i hidratacija što je privuklo Đokovića, a sada su na Tajms skveru postavili posebnu stanicu za hidrataciju i organiuzovali ovaj teniski događaj.

US open je na programu od 28. avgusta, a Novak će pokušati da se novim trijumfom vrati na prvo mesto i poveća broj titula u Njujorku.

Bonus video:

00:20

NOVAK ĐOKOVIĆ PRED FINALE US OPEN: Igraću taj meč kao da mi je poslednji u karijeri

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.