OGROMAN NOVAC I NAJBOLJI PLASMAN U KARIJERI: Evo šta je Nataliji donelo SJAJNO učešće na Vimbldonu!
Natalija Stevanović, Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

ZASLUŽILA JE

OGROMAN NOVAC I NAJBOLJI PLASMAN U KARIJERI: Evo šta je Nataliji donelo SJAJNO učešće na Vimbldonu!

Srpkinja će u 3. kolu imati novi težak zadatak, pošto će za rivala imati devetu teniserku sveta i dvostruku šampionku Vimbldona Petru Kvitovu

Objavljeno: 15:56h

Srpska teniserka Natalija Stevanović na Vimbldonu igra tenis karijere.

Ona je prvo bez izgubljenog seta prošla tri kvalifikacione runde, a potom je upisala i dva trijumfa, takođe, bez izgubljenog seta i u glavnom žrebu.

Prvo je deklasirala bivšu najbolju teniserku sveta Karolinu Pliškovu, a potom je savladala i 103 mesta bolje rangiranu Tamaru Korpač.

Natalija Stevanović
Natalija Stevanovićfoto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Srpkinja će u 3. kolu imati novi težak zadatak, pošto će za rivala imati devetu teniserku sveta i dvostruku šampionku Vimbldona Petru Kvitovu.

Ipak, Natalija je sa ova dva trijumfa već odradila ogroman posao. Naime, ona će na najnovijoj WTA listi imati najbolji plasman u karijeri.

Trenutno je na tzv. "lajv" WTA listi na poziciji 143, a ona može da bude samo još bolja ukoliko prebrodi još neku prepreku u Londonu.

Njoj je pre dolaska na Vimbldon najbolji renking karijere bio 162. mesto.

Osim toga, Natalija je na čuvenoj travi i zaradila sasvim pristojnu cifru od 153.000 evra. Koliko je to visoka suma novca dovoljno govori što je u dosadašnjem toku karijere (pre Vimbldona) ona zaradila ukupno 385.000 evra.

Ona je i sama otkrila da je zbog finansijskih problema bila blizu toga da završi karijeru, te nema sumnje da će joj ovaj zarađeni novac i te kako pomoći da i u budućnosti pruža dobre rezultate.

- Jeste, prošle godine pre Vimbldona! Finansijski smo bili vrlo slabi, nekako je bilo previše kredita i svega u tome. Ali, onda su ponovo došli turnir na travi odigrala sam fenomenalno par turnira, samopouzdanje se digli o to nam je dalo pozitivu da guramo dalje - rekla je Natalija.

Bonus video:

00:29

TENIS KAKO BIVA NAJLEPŠI: Retko gde se teniseri obožavaju kao u Monte Karlu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.