KIRJOS SA ĐOKOVIĆEM, PITA OSTALE: "Šta čekate?!" (FOTO)
Novak Đoković i Nik Kirjos, Foto: EPA/Neil Hall

podrška

KIRJOS SA ĐOKOVIĆEM, PITA OSTALE: "Šta čekate?!" (FOTO)

Slobodno se javite... vreme je - napisao je Australijanac

Objavljeno:

Novak Đoković dobija sve više istomišljenika i samim tim je njegovo udruženje PTPA sve snažnije.

Australijski teniser Nik Kirjos, jedan od najpopularnijih, najzanimljivjih i najkontroverznijih na svetu, podržao je organizaciju koja je osmišljena kao pandan ATP-ju i WTA-u koji ne omogućavaju teniserima i teniserkama da zarađuju koliko mogu, naročito slabije rangiranima.

Organizovali su je Novak Đoković i kanadski teniser Vasek Pospišil, a sada su im se prudružila i mnoga ozbiljna imena.

Najnovija "akvizicija" je Nik Kirjos koji nije odmah prihvatio organizaciju, ali tada, blago rečeno, nije bio u dobrin odnosima sa Đokovićem, a sada je bio na ujedinjenju igrača koji su u okviru PTPA porodice na druženju na Vimbldonu.

Kirjos je podelio i fotografiju na kojoj je pitao "Teniseri i teniserke, šta čekate?" - misleći na to što još nisu podržali PTPA:

- Veoma sam uzbuđen što sam deo PTPA - neverovatne inicijative. Bilo koji igrači koji imaju bilo kakva pitanja, slobodno se javite... vreme je - napisao je Australijanac.

Pored Kirjosa na slikama su i Hubert Hurkač i Džon Izner, a takođe i Novak Đoković i Vasek Pospišil, kao lideri organizacije.

Bonus video:

00:57

NOVAKA SU BOSANSKE PIRAMIDE LEČILE OD PORAZA Dr Osmanagić otkrio NA KOJI NAČIN su drevna zdanja pomogla najboljem teniseru sveta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.