KONAČNO! Marija Šarapova se zvanično vraća na teren! Poznato i kad! (VIDEO)
Foto: Reuters

Hvala bogu!

KONAČNO! Marija Šarapova se zvanično vraća na teren! Poznato i kad! (VIDEO)

Šarapovoj suspenzija ističe 26. aprila, a turnir u Štutgartu počinje 24. aprila
Objavljeno:

Ruska teniserka Marija Šarapova može da učestvuje na turniru u Štutgartu koji počinje iste nedelje kada njoj ističe suspenzija zbog dopinga, saopštila je Ženska teniska asocijacija (WTA).

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Šarapovoj suspenzija ističe 26. aprila, a turnir u Štutgartu počinje 24. aprila. Kao bivša grend slem šampionka i pobednica završnog WTA turnira, Šarapova ima pravo da traži i dobije neograničen broj specijalnih pozivnica, uključujući i turnir u Štutgartu, navodi WTA.

U skladu sa WTA i pravilima antidoping programa, Ruskinja može da učestvuje na turniru u nedelji kada joj ističe suspenzija, pod uslovom da prvi meč igra na dan ili dan nakon što dobije pravo da se vrati na teren, dodaje se u saopštenju.

Prvo kolo turnira u Štutgartu se obično igra tri dana, tako da nekada najbolja teniserka sveta ima pravo da prihvati specijalnu pozivnicu i zaigra 26. aprila.

Danska teniserka Karolina Voznijacki nedavno je izjavila da je učešće Šarapove na turniru u Štutgartu nepoštovanje prema ostalim igračicama, jer turnir počinje pre nego što Ruskinji istekne suspenzija.

BONUS VIDEO: Evo kako su Grobari poželeli dobrodošlicu košarkašima Partizana u Laktašima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.