Sve što je lepo, Mariju kratko traje! Novak lavovski započeo pohod na teniski Mont Everest! (VIDEO)
Foto: Reuters

ATP DOha!

Sve što je lepo, Mariju kratko traje! Novak lavovski započeo pohod na teniski Mont Everest! (VIDEO)

Sva dešavanja sa velikog duela dva teniska velemajstora pratile ste uz naš dobro poznati lajv-blog
Objavljeno: 20:50h

Srpski teniser Novak Đoković odbranio je titulu na turniru u Dohi pošto je u finalu pobedio prvog igrača sveta Britanca Endija Marija u tri seta, 6:3, 5:7, 6:4.

Đoković je tako osvojio drugu titulu u Dohi, a 67. u karijeri i prekinuo je niz Mareja od 28 pobeda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Teniseri su u prvom setu osvajali gemove na svoj servis sve do osmog, kada je Novak napravio brejk, a zatim i osvojio gem na svoj servis i posle 49 minuta poveo u meču. Nole je lako osvajao gemove na svoj servis u drugom setu, sve do šestog kada je spasio brejk loptu za 3:3. On je oduzeo servis Mariju u narednom gemu, nakon što je Britanac napravio dvostruku servis grešku i poveo je sa 4:3, a zatim je osvojio svoj servis i stekao dva gema prednosti. Srpski igrač je u 10. gemu spasio brejk loptu, ali posle toga nije uspeo da iskoristi tri meč lopte, pa je Britanac izjednačio na 5:5. On je nastavio sa dobrom igrom, osvojio je još dva uzastopna gema i izjednačio na 1:1 u setovima.

foto: AP

U šestom gemu trećeg seta Srbin je uspeo da spasi brejk loptu, a zatim je u narednom oduzeo servis Mareju bez izgubljenog poena i poveo je sa 4:3. On je do kraja meča sačuvao brejk prednosti i pobedio posle dva sata i 54 minuta. To je 25. pobeda Đokovića u 36 duela sa prvim igračem sveta.

Sva dešavanja sa velikog duela dva teniska velemajstora pratile ste uz naš dobro poznati lajv-blog...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.