Espreso vam je spremio vrelo iznenađenje! Zbog seksi Dijane dizaćete se svakog jutra s nama! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

trening je u modi

Espreso vam je spremio vrelo iznenađenje! Zbog seksi Dijane dizaćete se svakog jutra s nama! (VIDEO)

Uživali ste u Espreso Tviteru, smejali se Espreso helijumu, komentarisali Espreso intervju, a sada vam donosimo Espreso dizanje
Objavljeno: 15:08h

Espreso vam je spremio novu poslasticu u svojoj kuhinji, jer kao što ste navikli, svakih nekoliko meseci, smislimo novu formu za vas.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Do sada ste uživali u našem Espreso Tviteru, smejali se Espreso helijumu, čitali s pažnjom i reagovali na naše nedeljne Espreso intervjue, a sada vam donosimo Espreso dizanje.

Evo i o čemu se radi...

ESPRESO TVITER Tegeltija bez dlake na jeziku odgovara na brutalne prozivke navijača Zvezde! (VIDEO)

foto: Espreso

Krenula je sezona slava, a uskoro kreću i novogodišnji i Božićni praznici, a kao što je običaj u Srbiji, u ovo vreme trpeze su bogate i mnogo dobro se jede. A gde se dobro jede tu se skupljaju i kilogrami. :)

ESPRESO HELIJUM: Boban Rajović eksirao lozu, duboko udahnuo, pa UTANJIO ZA MEDALJU! (VIDEO)

Zato da biste bili fit ili možda doterali svoju liniju tokom zime, mi smo vam obezbedili način kako da spojite lepo i korisno, odnosno, da vežbate, ali i uživate.

foto: Filip Plavčić

Svakog jutra ponedeljkom i petkom imaćete prilike da gledate i radite vežbe koje će vam prezentovati jedna od devojaka sa najsavršenijim telom u Srbiji, naša fitnes takmičarka, Dijana Đajić.

Dijana je spremila vežbe koje će sigurno mnogo značiti pripadnicama lepšeg pola koje vode računa o svojoj liniji, a zašto ne i za pripadnike jačeg pola i koje ćete moći da radite prateći sve što ona radi.

foto: Filip Plavčić

Uživaće, sigurni smo, i oni koje baš briga za zategnutost tela i kilažu, jer jutarnja ustajanja će im sigurno biti lakša uz seksi Dijanu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.