UDALA SE PRELEPA ĆERKA RAMBA PETKOVIĆA: Venčanje je bilo u Srbiji, a Brazilci su oduševljeni!
Foto: Printscreen/Instagram

skromna proslava

UDALA SE PRELEPA ĆERKA RAMBA PETKOVIĆA: Venčanje je bilo u Srbiji, a Brazilci su oduševljeni!

Čuveni fudbaler je svečani događaj za svoju dragu priredio u svojoj rodnoj zemlji

Objavljeno:

Dejan Rambo Petković udao je svoju ćerku Anu. Naslednica fudbalske legende izgovorila je "sudbonosno da" na skromnoj i maloj proslavi svom dugogodišnjem dečku Dušanu.

- Došao je veliki dan, ko je otac ćerke, zna kako izgleda kada svoje zlato treba poveriti drugom čoveku da ga čuva, a ja sam otac dve ćerke i sada je došao momenat moje starije. Budi srećna sa porodicom koju si sada počela da gradiš. Želim ti, moja prva princezo, dvorac pun snova i princa koji će ti pomoći da ih ispuniš. Volim te. Dušane, pazi dobro na nju. - poručio je Rambo na svom Instagramu uz fotografije sa svadbe.

Svadba je inače održana u Srbiji.

Mediji u Brazilu su oduševljeni koliko je svečani događaj bio skroman i protekao bez ikakve pompe, a uz poštovanje svih mera prevencije od koronavirusa.

- U vreme, straha, tragedija i karantina... Odlučili smo da u naše živote unesemo MALO VIŠE LJUBAVI I NADE. Da, venčali smo se! Taj dan nije protekao kao što smo zamišljali, venčali smo se u opštini samo uz prisustvo roditelja i kumova. Otkazali smo proslavu ali odlučili smo da obeležimo ovaj poseban dan prelepim slikama - napisala je Ana na srpskom jeziku na svom instagramu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.