Fudbaler Fiorentine navučen na beogradski noćni život: Ponovo lumpuje po srpskoj prestonici u društvu zgodnih cica! (FOTO)
Foto: ShakeNShake/stara pesma

Malo njih bi tome odolelo

Fudbaler Fiorentine navučen na beogradski noćni život: Ponovo lumpuje po srpskoj prestonici u društvu zgodnih cica! (FOTO)

Svako veče posećuje splavove i uživa u provodu i društvu lepih devojaka

Objavljeno:

Poznati senegalski fudbaler Kuma Babakar već nekoliko dana sa društvom boravi u Beogradu, a sve kako bi uživao u noćnom provodu srpske prestonice.

Tako već nekoliko noći za redom napadač Fiorentine rezerviše centralni separe splava "Shake'n'Shake" gde u društvu prijatelja dočekuje svitanje.

Kuma Babakar i njegovi prijatelji svako veče uživaju u društvu devojaka u beogradskom noćnom provodu
Kuma Babakar i njegovi prijatelji svako veče uživaju u društvu devojaka u beogradskom noćnom provodufoto: ShakeNShake/stara pesma

Babakar tako svako veče poručuje na desetine boca raznog alkohola, a kada fenomenalna atmosfera na splavu uzme danak prskanje šampanjcem je neminovnost.

Fudbaler i njegovi prijatelji na splav dolaze u društvu devojaka, uživaju u ludom provodu uz haus i R'N'B ritmove, ali ne dozvoljavaju fotografisanje.

Kuma Babakar često posećuje Beograd zbog noćnog provoda
Kuma Babakar često posećuje Beograd zbog noćnog provodafoto: ShakeNShake/stara pesma

Fudbaler koji je prošlu sezonu proveo u Sasuolu poslednjih godina je postao redovan gost glavnog grada Srbije, a glavni razlog za to je noćni provod koji mu se mnogo dopada.

Podsećanja radi, tokom zimske sezone sa isti društvom uživao je u provodu u kafani "Stara pesma", a tada je uživao u šljivovici i đuskao uz hitove Ace Lukasa i drugih narodnjaka.

BONUS VIDEO: Grobari prozivaju Delije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.