UDALA SE ZA NEUMORNOG FUDBALERA KOGA ZOVU 'BIK': "Jesam li iscrpljena? Jesam... Ali treba mi to! Svaki dan..."
Agustina Gandolfo, Foto: Prinstcreen/Instagram/agus.gandolfo

nije joj lako

UDALA SE ZA NEUMORNOG FUDBALERA KOGA ZOVU 'BIK': "Jesam li iscrpljena? Jesam... Ali treba mi to! Svaki dan..."

Suprug joj u klubu dobija 184.000 funti nedeljno, a Agustina i sama zarađuje pravo bogatstvo

Objavljeno: 16:18h

Agustina Gandolfo je žena fudbalera u Italiji i samim tim konkurencija joj je silna, ali ova Argentinka važi za jednu od najtraktivnijih.

Agus, kako joj tepaju, ima 28 godina i uspešan je model, fitnes trener i preduuzetnica, ali i majka dvoje dece.

A pre rođenja drugog, Agustina se udala za Lautara Martinesa, napadača Intera i reprezentacije Argentine, s kojim je u srećnoj vezi od 2016. godine.

Lautaro i Agustina su se venčali maja ove godine, a prethodno su 2021. dobili kćerku Ninu da bi im se u avgustu 2023. pridružio sin Teo.

Martinesa je u ranoj fazi karijere zbog agresivnosti, agilnosti, pobedničkog mentaliteta i neumornog pritiskanja protivnika na terenu dobio nadimak 'El Toro' u domovini, što znači 'Bik'.

Lautaro u Interu zarađuje 184.000 funti nedeljno, a Agustina i sama zarađuje pravo bogatstvo, najviše od miliona pretplatnika na njenim kanalima na društvenim mrežama koji najviše vole da gledaju njene vežbe u uskim helankama.

Kao i sve žene i devojke fudbalera, Randolfo ima dovoljno vremena da se posveti svom telu, to joj je i posao kao fitnes instruktorki, ali ne zapostavlja decu.

Sudeći po njenoj izjavi, ovaj bračni par ne koristi usluge dadilja i mala deca umaraju seksi mamu, pa se požalila, ali i rekla kako izlazi na kraj sa njima.

- Jesam li psihički iscrpljena s dvoje dece? Da, jako. Svaki dan odvojim sat vremena za sebe da vežbam, treniram, pogledam telefon. Treba mi to.

Sreća pa nađe vremena, mukica...

Bonus video:

00:15

Žena fudbalera puca, radi na savršenoj figuri

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.