ŠVARCENEGER PORED NJEGA IZGLEDA KAO PATULJAK! "Terminator" se družio sa najjačim čovekom na svetu! (FOTO)
Arnold Švarceneger pored Toma Stoltmana, Foto: Printscreen/Instagram/@tomstoltmanofficial

ko je ovde "komandos"

ŠVARCENEGER PORED NJEGA IZGLEDA KAO PATULJAK! "Terminator" se družio sa najjačim čovekom na svetu! (FOTO)

Filmska zvezda i bivši guverner Kalifornije (74) pozvao je Toma i Luka da se takmiče u Arnold Klasiku, najjačem takmičenju

Objavljeno:

Arnold Švarceneger se u Ohaju susreo s najjačim čovekom sveta, Tomom Stoltmanom (27) i njegovim bratom Lukom (37), na "Arnold Sports Festivalu".

Zvezda "Terminatora" i bivši guverner Kalifornije (74) pozvao je Toma i Luka da se takmiče u Arnold Klasiku, najjačem takmičenju.

Arnold Švarceneger kao 'Komandos'
Arnold Švarceneger kao "Komandos"foto: prentscreen

Uprkos tituli svetskog prvaka, Tom Stoltman je završio tek na sedmom mestu, ali je obećao da će se vratiti ("I'll be back") kako bi to nadoknadio.

Međutim, osvojio je nagradu od 5.300 funti, dok je brat Luk otišao kući s 15.000 funti za osvojeno treće mesto nakon što je podigao 213 kg.

Tom Stoltman
Tom Stoltmanfoto: Profimedia

Tom je na Instagramu napisao:

- Dogodilo se nešto sjajno! Tako sam dugo želeo da upoznam Arnolda! Znao sam da ću se morati da se potrudim da dođem do prvih pet na ovom takmičenju. Žestoko sam se borio.

Samo nekoliko dana pre dolaska u Sjedinjene Države, Tom je osvojio titulu najjačeg čoveka u Britaniji a prošle godine osvojio je titulu svetskog šampiona.

Mnogi su odmah uočili da Švarceneger pored Toma Stoltmana izgleda čak i sićušno, a dobro svi znamo da je Austrijanac pravi snagator što je pokazao za svoj poslednji rođendan.

Zvanično je Stoltman visok 203 cm, a Švarci 188 cm, ali izgleda da se "Konan" smanjio s godinama...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.